Ana Sayfa / Genel / Galatasaray UEFA kupalarına katılıyor

Galatasaray UEFA kupalarına katılıyor

UEFA, Galatasaray’a ceza vermedi. GS Başkanı UEFA’nın kendilerine bir engel ya da ceza vermeyeceğini açıkladı. Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray’ın Başkanı Mustafa Cengiz sarı kırmızılıların UEFA’dan herhangi bir katılım cezası almayacağını açıkladı.

Galatasarayönümüzdeki yıl UEFA kupalarına katılacak engel kalmadı ve UEFA katılım cezası vermedi. Galatasaray son dakika haber ve gelişmeleri. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA ile yaptığı telefon görüşmesi sonucunda sarı-kırmızılıların önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılmak için ceza ve engeli olmadığını açıkladı.

GS TV’de yayına katılan Başkan Cengiz, “Az önce UEFA’dan bir telefon geldi; sağlıklı bir haber. Önümüzdeki sezon Avrupa Kupaları’na katılmak için herhangi bir ceza veya engel yok. İnşallah gelecek sezon Avrupa’da yer alacağız. Buradan Türk spor camiasına müjde veriyorum.” dedi.

Cengiz ayrıca birkaç gün için UEFA ile sözleşme yapacaklarını dile getirirken, “Önümüzdeki günlerde Cenevre’ye gideceğiz ve UEFA ile taahhüt sözleşmesi yapacağız. UEFA’nın birtakım talepleri olacak. Bunları yerine getirme amacıyla taahhüt yapacağız” ifadelerini kullandı.

Alınan kararın camiaya hayırlı olmasını dileyen Cengiz, “UEFA doğruları gördü. Galatasaray bir dünya markası ve bizim Avrupa kupalarına gitmemizi engellemedi. Camiamıza hayırlı olsun. Allah utandırmasın.” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Fatih Terim Panathinaikos’tan gönderildi

Yunanistan macerası kötü biten Fatih terim, büyük öfke içinde. Türkiye’de kendisine İmparatoır denilen futbol adamı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting