Ana Sayfa / Yaşam / Gaziantep trafik kazası ölenler

Gaziantep trafik kazası ölenler

Gaziantep, kamyon faciası ölen 5 kişi ve yaralı 17 kişinin isimleri. 06 Ekim 2023 Gaziantep trafik kazası ölen ve yaralananların isimleri. Gaziantep’te seyir halindeki kamyonun yoldaki araçlara çarpması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti. 5’i ağır olmak üzere 17 kişi ise yaralandı. Feci kazaya ilişkin Gaziantep Valisi Kemal Çeber, D400 kara yolundaki trafik ışıklarında bir kamyonun freninin patlaması sonucu kazanın meydana geldiğini duyurdu. Vali Çeber, açıklamasında, “Yol trafiğe kapatıldı ve ilgili tüm ekiplerimiz olay yerinde gerekli önlemleri alıyor.” ifadelerini kullandı.

Gaziantep trafik kazası ölenlerin isimleri ve yaralı isimleri. Gaziantep D-400 karayolu Şatırhöyük mevkiinde meydana gelen kazada, bir kamyon kırmızı ışıkta bekleyen 2 servis aracı ve 2 otomobili biçti. Kazada 5 kişi öldü, 5’i ağır 17 kişi yaralandı.

Kaza, Gaziantep Nurdağı yolu D-400 karayolu Şatırhöyük kavşağında meydana geldi. Bir kamyon kırmızı ışıkta bekleyen 2 servis aracı ve 2 otomobili biçti. İlk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 5’i ağır 17 kişi ise yaralandı.

Gaziantep'te seyir halindeki kamyon yoldaki araçlara çarptı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda UMKE, 112 Sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler yaralıları olay yerindeki müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Yaralılardan 5’inin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, sosyal medya platformu X’ten yaptığı açıklamada, Nurdağı ilçesi Sakçagözü Mahallesi D400 kara yolundaki trafik ışıklarında bir kamyonun freninin patladığını belirtti. Buna bağlı olarak kamyonun bölgedeki 3 araca çarptığını ifade eden Çeber, “Maalesef 5 vatandaşımız hayatını kaybetti, 17 vatandaşımız yaralandı. Yol trafiğe kapatıldı ve ilgili tüm ekiplerimiz olay yerinde gerekli önlemleri alıyor. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

İşte feci kazanın meydana geldiği bölgeden ilk fotoğraflar:

Gaziantep'te seyir halindeki kamyon yoldaki araçlara çarptı

Gaziantep'te seyir halindeki kamyon yoldaki araçlara çarptı

Gaziantep'te seyir halindeki kamyon yoldaki araçlara çarptı

İlginizi Çekebilir

Emrah Büke şehit oldu

İstanbul’da polis memuru Emrah Büke kazada şehit oldu. Ümraniye’de motosikletli polis kazada öldü. İstanbul Ümraniye’de …

Sınırsız Hosting