Ana Sayfa / Kime Ait / Gebze-Halkalı banliyö ücreti

Gebze-Halkalı banliyö ücreti

Halkalı-Gebze banliyö tren hattı ücreti hangi durak için ne kadar ödeniyor bilgisi. Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı’nda bu sabah ilk seferler başladı. TCDD durak sayılarına göre 6 farklı ücret tipi belirlemesine rağmen vatandaşlar bu sabah ücret iadelerini alamadı ve kısa mesafe için 5.70 TL ücret kesintisi yapıldı. Öğrenciden 1.25 TL yerine 2.70 TL bilet ücreti kesildi. Makinalar ‘iade ücretiniz yoktur’ uyarısını verdi. TCDD yetkililerinden aldığı bilgilere göre vatandaştan alınan iade ücretleri geri ödenecek.

Banliyö tren hattı ücreti kaç durak için ne kadar para ödeniyor, para iadesi yapılıyor mu. Sözcü’nün haberine göre

Gebze-Banliyö hattının devreye alınmasıyla TCDD altı farklı ücret tipini içeren bir tablo hazırladı. Buna göre 1-7 durak gitmek 2.60 TL, 8-14 durak gitmek 3,25 TL, 15-21 durak gitmek 3.80 TL oldu. Aşağıdaki tabloda ücret detaylarını görebilirsiniz.

Fakat bu ücret tarifesi sabah saatlerinde düzgün bir şekilde uygulanmadı. Örneğin bu sabah Yeşilköy’den Yenikapı’ya giden vatandaşlardan 5.70 TL bilet ücreti alındı.

ÖĞRENCİ BİLETİNE İKİ KATI ÜCRET

Öğrenci biletinin normalde 1.25 TL olması gerekirken öğrenci ücreti olarak 2.70 TL alındı. Yenikapı istasyonuna gelen vatandaşlar iade ücreti alamadıklarını öğrenince şaşkına döndü.

Vatandaş iade ücretini alamadığı için tepkisini sosyal medyadan da dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

Ankara emekli mitingi tarihi ve saati

Emekli mitingi Ankara kaç kişi katıldı katılacak bilgisi. 26 mayıs Ankara büyük emekli mitingi. CHP …

Sınırsız Hosting