Ana Sayfa / Kadınca / Gökhan Çıra, yaşı, neci ve nereli?

Gökhan Çıra, yaşı, neci ve nereli?

Selin Ciğerci’nin kocası olacak olan Gökhan Çıra aslen nereli, kaç yaşında ve kimdir merak ediliyor. Gökhan Çıra hangi takımlarda futbol oynadı ve eğitim ne soruları.

Gökhan Çıra memleketi, yaşı ve eğitimi merak ediliyor. Selin Ciğerci ile Gökhan çıra düğünü ve tarihi. Selin ciğerci düğününde nasıl bir gelinlik giydi giyecek sorusu. Selin Ciğerci ile düğün hazırlıkları Gökhan Çıra’nın hayatına dair bilgiler merak konusu oldu. Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve futbolcu Gökhan Çıra 28 Ekim’de nikah masasına oturacak. Peki, Gökhan Çıra kimdir?

GÖKHAN ÇIRA TOKAT’LI BİR FUTBOLCU
Gökhan Çıra, 16 Şubat 1996 tarihinde Tokat’ta dünyaya geldi. Futbol kariyerine Fatsa Yaşamspor’da başladıktan sonra, Altınordu Belediyespor, Soyaspor Gençlik kulüplerinde amatör lisansla forma giydi.

FUTBOLCU GÖKHAN ÇIRA’NIN KARİYERİ

Galatasaray’ın U19 takımında 2015/16 sezonunda 25 bin euro bedelle transfer edilen Gökhan Çıra, bir yıl sonra Beylerbeyi takımına transfer oldu. Gökhan Çıra, 2017/18 sezonunda Diyarbekirspor’da top koşturmaya başladı. Genç futbolcu, forvet ve sol kanat mevkisinde forma giymektedir. Gökhan Çıra, 2 yıldır sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Selin Ciğerci ile birlikte. İkili sosyal medyada sık sık birlikte çekildikleri fotoğraflarını paylaşıyor.

İlginizi Çekebilir

Prof. Dr. Nurcan Meral Özel neci, nereli ve kim?

Nurcan Meral Özel aslen nereli, eğitimi, yaşı, meleği bilgileri. Yeni Kandilli müdürü  Prof. Dr. Nurcan …

Sınırsız Hosting