Ana Sayfa / Yaşam / Gökmen DTanış nereli, kim, yaşı

Gökmen DTanış nereli, kim, yaşı

Hollanda’daki saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen Gökmen Tanış aslen nereli, neci ve kim merak ediliyor. İddialara göre Hollanda’nın Utrecth kentinde bir tramvayda silahlı bir saldırı meydana geldi. Saldırganın Gökmen Tanış isimli bir Türk olduğu ortaya çıktı. Hollanda polisi saldırganın fotoğrafını paylaştı ve görüldüğünde polise haber verilmesi gerektiği yönünde uyarıda bulundu. Peki Gökmen Tanış kimdir, kaç yaşındadır? İşte Hollanda saldırısı ile ilgili gelişmeler…

Gökmen Tanış memleketi, nereli, yaşı ve kimdiri merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Yeni Zelanda’da bir camide namaz kılan Müslümanlara yönelik terör saldırısı gerçekleşmiş, 50 kişi yaşamını yitirmişti. Bu sabah Hollanda’da bir saldırı meydana geldi. Saldırı bir Türk tarafından gerçekleşti, bir kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Zanlı hala aranıyor. Hollanda polisi, ‘terör’ saldırısı olmasından şüpheleniyor.

GÖKMEN TANIŞ KİMDİR?

BBC Türkçe’ye konuşan Utrecht’te yaşayan Türk bir iş adamı, Gökmen Tanış’ın 2 Temmuz 1981 Yozgat doğumlu olduğunu, daha önce Çeçenistan’a gidip savaştığını söyledi.

 

İlginizi Çekebilir

Semed Ötünç çetesine baskın

Bursa’da çökertilen çete Semed Ötünç örgütü çökertildi. Polisten Bursa’da suç örgütüne darbe. Semed Ötünç suçz …

Sınırsız Hosting