Ana Sayfa / Spor / Göktan Gürbüz nasıl bir futbolcu?

Göktan Gürbüz nasıl bir futbolcu?

Göktan Gürbüz neci. nereli ve kim yaşı. Trabzonspor’a gelen futbolcu Göktan Gürbüz kariyeri, nereden geldi aldığı para soruları. Trabzonspor 2023-2024 transferleri. Süper Lig ekibi Trabzonspor, Alman devi Borussia Dortmund forması giyen Göktan Gürpüz’ü bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığını açıkladı. Oyuncuyla 3+2 yıllık sözleşme imzalandı.

Göktan Gürbüz neci, yaşı, nereli, eğitimi ve kimdir bilgileri. Göktan Gürbüz Trabzonspor forması giyecek. Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Borussia Dortmund forması giyen Göktan Gürpüz’ü renklerine bağladı.

BONSERVİS BEDELİ YOK

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, oyuncu için Borussia Dortmund’a bonservis bedeli ödenmeyeceği ancak sonraki satıştan yüzde 25 pay verileceği açıklandı.

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Oyuncuya ise 3+2 yıllık sözleşme imzalanan oyuncuya ilk sezon için 7 milyon TL, ikinci sezon için 8.8 milyon TL, üçüncü sezon için 11 milyon TL ödeceği açıklandı. 2 yıllık opsiyonun kullanılması halinde ise oyuncuya ilk yıl 14 milyon TL, ikinci yıl ise 17 milyon TL ödeneceği açıklandı.

İlginizi Çekebilir

Canlı GS-FB maçı Var hakemi kim?

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi izle maçın Var hakemi İtalyan oldu. Galaasaray-Fenerbahçe maçı ilk 11’leri ve kimler kadroda …

Sınırsız Hosting