Ana Sayfa / Spor / Bursaspor bu yıl liglerde olayacak

Bursaspor bu yıl liglerde olayacak

Bursaspor futbol oynayamayacak Türkiye’de. Bursaspor borcundan dolayı bu yıl ligde mücadele edemeyecek. Bursaspor kapanıyor mu? Bursaspor, eski başkanlardan Ali Ay dönemine ait 57M TL borç nedeniyle lisans alınamadığını açıkladı.

Bursaspor Türkiye’de liglerde oynayamayacak borcundan dolayı. Bursaspor bu yıl lisans alamadı ligde mücadele edemeyecek. Bursaspor kapanıyor iddiası. Bursa’da futbol bitti.

Bursaspor, CAS’a ödemesi gereken 57 milyon TL borç nedeniyle lisans alamadığını açıkladı. Yeşil beyazlı kulüp lisans alamadığı için hiçbir ligde mücadele edemeyecek.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Bursaspor, 2009-2010 sezonunda 75 puanla şampiyonluk ipini göğüsleyerek tarihindeki en büyük başarısına imza atmıştı.
Bursaspor kulübünden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Kulübümüzün eski dönem başkanlarından Ali Ay’dan kaynaklanan ve CAS’a ödenmesi gereken transferlerin listesi aşağıdaki gibidir.

Bu ücretlerin bugünkü kurla karşılığı 57.036.775 TL’dir. Kulübümüzün aldığı transfer yasağının bu dönemden kaynaklı olduğu aşikardır. Ayrıca kulübümüz yapılan bu yanlış hamleler dolayısıyla lisans alamamaktadır.

İlginizi Çekebilir

Icardi paylaşımı, Fener’i çıldırttı

Icardi’nin Konya-Fnerbahçe maçı sonrası paylaşımı dikkat çekti. Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Fenerbahçe’nin deplasmanda Konyaspor …

Sınırsız Hosting