Ana Sayfa / İlginç / Whatsapp ne oldu, çöktü mü?

Whatsapp ne oldu, çöktü mü?

Whatsapp dünya genelinde çöktü mü, Whatsapp hacklendi mi son durum ne? Whatsapp kullanıcıları mesajların iletilmemesi üzerine uygulama çöktü mü sorusuna yanıt aramaya başladı. Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı olan mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ta erişim sorunu yaşanıyor. Popüler uygulamayla ilgili olarak araştırmalar da hız kazandı.

Whatsapp çöktü dünya genelinde iddiası. WhatsApp gitti. Popüler mesajlaşma uygulaması whatsapp’ta mesaj göndermek isteyenlerin sorunla karşılaşması sonrasında detayları öğrenmek isteyenler “WhatsApp çöktü mü, neden çalışmıyor, mesajlar neden iletilmiyor, ne zaman düzelir?” şeklindeki sorular aracılığıyla araştırıyor. Gözler gelecek açıklamaya çevrilirken özellikle twitter’da konuyla ilgili paylaşımlar yapılıyor. Peki, 19 Temmuz 2023 WhatsApp çöktü mü, neden çalışmıyor, gruplara mesajlar neden gitmiyor, ne zaman düzelir? İşte detaylar.

WPATSAPP HACKLENDİ Mİ

Dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından olan Whatsapp’ta mesajlarda iletim problemi yaşanıyor.

Kullanıcılar Whatsapp’ta mesajlarının iletilemediğini ifade ederken konuyla ilgili bir açıklama henüz yok.

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? WHATSAPP NEDEN AÇILMIYOR?

Milyonlarca kullanıcı bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a girerek sevdikleriyle iletişim kurmak isteyenler, uygulamaya erişimde zorluk yaşadı. Whatsapp tarafından soruna ilişkin herhangi bir açıklama henüz yapılmazken, yaşanan sorunun ilerleyen saatlerde çözülmesi bekleniyor.

WHATSAPP DURDURULDU HATASI ÇÖZÜMÜ NEDİR?

Android platformda karşılaşılan bu hata aslında kullanıcının mobil cihazı ile ilgili bir sorundur. Aslında bu hatayı birkaç adımda çözmek mümkün.

“WhatsApp durduruldu” hatasının çözümü için telefonunuzdan Ayarlar > Uygulamalar > WhatsApp yolunu izleyin ve “Önbelleği Temizle”yi seçin. Daha sonra telefonunuzu yeniden başlatın.Eğer bu işlem sonucunda “WhatsApp durduruldu” hatası almaya devam ediyorsanız telefonunuzdan, WhatsApp uygulamasını kaldırın. Daha sonra Play Store üzerinden Whatsapp’ın en güncel sürümünü indirin. Hata sorunu düzelecektir.

İlginizi Çekebilir

Tadilat yapılan evde hazine çıktı

Evini tadilata soktu hazine buldu. Defineyi evin içine gizlemişler. İngiltere’de bir çiftin yeni aldıkları evin …

Sınırsız Hosting