Ana Sayfa / Kime Ait / Gomis’in alacağı ücret (Bafetimbi Gomis sözleşmesi)
GOMİS GALATASARAY ÜCRETİ

Gomis’in alacağı ücret (Bafetimbi Gomis sözleşmesi)

Galatasaray’a imza atan Gomis’in alacağı ücret ve maaşı açıklandı. Galatasaray son transfer haberleri peşpeşe gelmeye devam ediyor. 2017-2018 futbol sezonunun yıldız takımı Galatasaray oluyor yaptığı flaş transferlerle. 

Gomis’in Galatasaray’dan alacağı transfer ücreti ve maaşı açıklandı. Dursun Özbek, Gomis’le basın toplantısı düzenledi. Galatasaray’ın Swansea’den transferi Bafetimbi Gomis için imza töreni düzenledi. Oyuncun sözleşme detayları da KAP’a bildirildi.
Kulüp Başkanı Dursun Özbek’in katıldığı törende 3 yıllık sözleşmeye imza atan olan Gomis soruları yanıtladı.

2-3 aydır Galatasaray’la görüşme yürüttüklerini açıklayan Gomis, Galatasaray’da karşılaştığı manzaradan dolayı heyecanlandığını söyledi.
Gomis’in transfer detayları da açıklandı. Açıklamada şöyle denildi:

“Profesyonel futbolcu Bafetibi Gomis ve kulübü Swansea City AFC (Swansea) ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 2.500.000 EUR tutarında transfer bedeli ödenecektir.

İŞTE GOMİS’İN TRANSFER ÜCRETİ 3 YILLIK

Futbolcunun kendisiyle de 2017-2018 futbol sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır.

2017-2018 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti

2018-2019 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti

2019-2020 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti

Şirketimiz bu dönem içerisinde Futbolcuya ayrıca imza parası olarak net 2.500.000 EUR ve şampiyonluk halinde prim olarak net 200.000 USD ödenecektir. Buna ek olarak Futbolcuya takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında alacağı her bir puan için 5.000 EUR prim ödeyecektir.”

MAICON TRANSFERİ BİTMEK ÜZERE

Galatasaray, Maicon transferi için oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başladığını Kamuoyunu Aydınlatma Platformu’na bildirdi.
KAP’a yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Profesyonel futbolcu Maicon Pereira Roque’nin Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ve kulübü Sao Paulo FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

İlginizi Çekebilir

İBB, peşkeş çekilen mülklerini geri alıyor

İstanbul’da TÜGVA ve AKP’ye verilen mülkler tek tek geri alınıyor. İstanbul adeta TÜGVA ve AKP’ye …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting