Ana Sayfa / İlginç / GoT 8. sezon final (6. Bölüm izle)

GoT 8. sezon final (6. Bölüm izle)

GoT 8. sezon 6. bölüm yani final bölümü seyret izle ve olayları. Games of Thrones final bölümü ile ekranlarda ve full izle. Jon Snow demir tahta oturuy. Fames of Thrones 8. sezon 6. bölüm ‘de yani finalde. Ejderhaların annesi de ölüyor. Game of Thrones 8. sezon 5. bölümde hangi önemli karakterler öldü?

GoT 8. sezon 6. bölüm izle, Games of Thrones final bölümü 6. bölüm 19 Mayıs Full izle. Game of Thrones dizisinin finaline son bir bölüm kaldı. Dün yayınlanan Game of Thrones 8. sezon 5. bölüme, dizinin önemli karakterlerinin ölümü damga vurdu.

Son Savaş’ta Daenerys Targaryen, Kraliçe Cersei Lannister ile savaşmak için kalan kuvvetlerini King’s Landing’e getirdi. Geçen haftaki bölümün sonunda, Dany, tükenmiş kuvvetlerini Kraliçe Toprakları’na, Kraliçe Cersei’nin onları The Golden Company askerleri ile beklediği yere getirdi. 5. bölüme iki lider kadının savaşı damga vurdu.

Dizinin geçmiş sezonlarından bu yana, başka pek çok dizinin aksine, baş karakterlerinin rahatlıkla öldürülebildiği Game of Thrones’ta, ‘The Bells’ adlı 5. bölümde Demir That için kimler öldü, öldürüldü?

GOT 8. SEZON FİNAL BÖLÜMÜ ÖNCESİ 5. BÖLÜM DİZİDEN AYRILANLAR

Ejderhaların annesi demir tahtı alamayacağını anlaşınca şehri yaktı yıktı. Birçok dostunu da öldürdü. GoT 8. sezon 6. bölüm yani final bölümünde de kendisi de ölecek gibi görünüyor. Lord Varys

Jon Snow’un ebeveynleri hakkındaki gerçeği açıkladıktan sonra Daenerys tarafından idam edildi

Euron Greyjoy

Jaime Lannister tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Qyburn, ‘The Hound’ lakaplı erkek kardeşi Sandor Clegane ile savaşmak yerine kraliçesi Cersei’yi koruyan ‘Dağ’ lakaplı Gregor’dan kraliçeyi ölüme götürmesini telep edince Dağ, Qyburn’u, kafasını Kızıl Tut’ta bir duvara çarparak öldürdü.


Gregor Clegane (Dağ)
‘The Hound’ olarak bilinen kardeşi Sandor ile mücadele ederken öldü.

Sandor Clegane (The Hound)
‘Dağ’ olarak bilinen kardeşi Gregor ile mücadele ederken öldü.

Jaime Lannister

Jaime, kız kardeşi ve sevgilisi Cersei, ölü ejderhaların iskeletlerinin tutulduğu mahzende saklanırken üzerlerine kapıyı tutan moloz yığını düştü. Jaime bu yığının altında kalarak can verdi.

GOT 8. SEZON FİNAL BÖLÜMÜ (6. BÖLÜM)
GoT finali 8. Sezon. 6. bölüm full izle ve seyret dizi nasıl bitti tahta kim çıktı sorusu. Game of Thrones dizisinin final bölümüne ait fragman yayınlandı. Dizinin finalinde olacaklar dair ipuçlarını burada görmek mümkün.
Game of Thrones dizisi 19 Mayıs’ta final bölümüyle ekrana gelecek. Oldukça karanlık ve acımasız bir dünyada geçen dizinin son bölümü için bir tanıtım videosu yayınlandı.
Dizinin son bölümün adı “The Bells/Çanlar” olacak. Bölüm önizlemesinde beşinci bölümdeki kanlı savaştan geriye kalanları görüyoruz.

DELİ KRALİÇE DE ÖLÜYOR

Beşinci bölümde ejderhaların kökenini öğrendik, kardeş kavgasını izledik ve pek çok karakterin ölümünü gördük. Bölümü anlatmak ayrı bir yazı konusu olur ancak özetini iki kelimeyle yapmak mümkün: Ölen ölene. Daenerys de ona biçilen Deli Kraliçe pozisyonuna ilerleyişini sürdürüyor.
Oldukça popüler olan dizinin final sezonunun altı bölüm olacağı açıklandığında serinin hayranları oldukça üzülmüştü. Öte yandan son iki bölümün her biri 1 saat 20 dakika kadar sürdüğü için toplam izleme süresi bakımından çok da fark eden bir şey yok.

Game of Thrones’un final bölümü 19 Mayıs’ta HBO’da olacak.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting