Ana Sayfa / Kime Ait / Gözde Akpınar nereli, yaşı kim (Filli boya sahibi kadın kim)

Gözde Akpınar nereli, yaşı kim (Filli boya sahibi kadın kim)

Filli boya sahibi kim ve nereli. Gözde Akpınar aslen nereli,kaç yaşında ve kimdir bilgileri. Filli Boya kime ait, sahibi ve merkezi nerede bilgileri. Türkiye’deki büyük boya fabrikası sahipleri ve boya markaları. Gözde Akpınar Filli boya kaç yaşında eğitimi ve serveti bilgileri. Türkiye onun ismini ilk olarak Özgecan için verdiği ‘simsiyah’ reklamı ile tanıdı. Bütün kanalları aynı anda karartan Filli Boya’nın genç sahibi Gözde Akpınar’dı. Türkiye referanduma doğru yol alırken Gözde Akpınar bir kez daha gündemde. Oyunun rengini açıklayan Gözde Akpınar, ‘evet’ mi ‘hayır’ mı diyeceğini twitter hesabından ilan etti.

Filli boya kime ait sahibi kim bilgileri. Gözdre Akpınar Filli Boya’nın sahibi kadın. Filli Boya sahibi kadın Gözde Akpınar kadına destek reklam filmleriyle adını duyuruyor. Türkiye’de hayırcı iş kadınları ve işadamları da önemli. İşte Filli Boya’nın kadın sahibi Gözde Akpınar ile ilgili tüm merak edilenler ve hakkında yazılanlar. Gözde Akpınar twitter hesabının tepesine ‘hayır oyu’ vereceğini gösteren bir twitini sabitledi. Neden hayır diyeceğini de bu twitle izah etmeye çalıştı. Gözde Akpınar şunları yazdı; “Ben milletin ortak iradesinin hayırlısını seçeceğine her zaman inanıyorum. Bekleyip göreceğiz. Hayırlarda hayır vardır hayırı :)”

FİLLİ BOYA’NIN SAHİBİ GÖZDE AKPINAR BAŞARILI BİR İŞKADINI

 

GÖZDE AKPINAR NERELİ, EĞİTİMİ VE KARİYERİ
Peki kimdir Filli Boya’nın sahibi olan Gözde Akpınar? Babası Celal Akpınar kansere yenik düşüp zamansız bir şekilde hayata veda ettiğinde Gözde Akpınar 25 yaşındaydı. Ailenin tek çocuğu olan Gözde Akpınar’a babası Avrupa’nın en büyük fabrikasına sahip 340 trilyonluk ciroya sahip devasa bir şirket bırakmıştı. Gözde Akpınar o yaşta yönetim kurulu başkanlığına hazır olmadığı için ilk yıllarda şirketi bir aile dostları yürüttü.
Gözde Akpınar 25 yaşında şirket sahibi olan en genç kadın olarak iş dünyasında yerini aldı. Yönetim kurulu üyeliği ile iş hayatına zorunlu bir giriş yapan Gözde Akpınar, Saint Joseph ve Bilgi Üniversitesi İktisat mezunu olarak iyi bir eğitime sahip. Babasının ardından şirketin başına geçen Gözde Akpınar, kısa sürede Filli Boya’yı büyük başarılara taşıdı.
GÖZDE AKPINAR EŞİ VE KIZI
Gözde Akpınar babasını kaybettiğinde nişanlıydı. Hüseyin Sezgin ile olan evliliğinden bir kızı olan Gözde Akpınar tüm sevgisini ona akıtıyor.
İŞÇİNİN ÇORBASI YOKSA AÇ KAL
Gözde Akpınar babasının kendisine vasiyet niteliğindeki bir sözü üzerinden şirketini idare ediyor. Gözde Akpınar, ‘Babam ‘Kaç kişi çalıştırıyorsan, o kadar insan akşam çorbasını içiyorsa yüzün gülsün. Eğer o kadar insan çorba içemiyorsa sen de aç kal’ derdi .

İlginizi Çekebilir

27 bin Angus İskenderun’da

İskenderun ilçesi angus koktu. 27 bin Angus kesimlik olarak Türkiye’ye getirildi. Türkiye Brezilya7dan 27 bin …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting