Ana Sayfa / İlginç / Göztepe-Hatayspor maçının sonucu. özeti

Göztepe-Hatayspor maçının sonucu. özeti

Canlı Göztepe-Hayatspor maçının geniş özeti. golü ve maçın önemli pozisyonları. Hatayspor, Göztepe’yi deplasmanda yendi. Süper Lig’de 13. haftasında konuk olduğu Göztepe’yi 1-0 mağlup eden Hatayspor, maç fazlasıyla lig lideri Aytemiz Alanyaspor ile puan farkını 5’e indirdi.

Hatayspor, Göztepe engelini 1 golle aştı ve deplasmarda galip geldi. Süper Lig 13. hafta maç sonuçları ve maçların geniş özeti. Süper Lig’de 13. haftasında Göztepe ile Hatayspor karşı karşıya geldi. Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip tek golle kazandı. Hatayspor’a galibiyeti getiren golü 59. dakikada penaltıdan Mame Biram Diouf kaydetti. 33 yaşındaki Senegalli oyuncu, Hatayspor formasıyla ligde 4. golünü atmış oldu. 4 de asisti bulunan Diouf, bu sezon toplam 8 gole katkı verdi.
Alınan bu sonucun ardından Göztepe 18 puanda kalırken üst üste ikinci yenilgisini aldı. Hatayspor ise 21 puana çıkarak maç fazlasıyla lig lideri Aytemiz Alanyaspor ile puan farkını 5’e indirdi.Ligin bir sonraki haftasında Göztepe, Galatasaray deplasmanına gidecek. Hatayspor sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak.

İlginizi Çekebilir

Trabzon’da kuzey ışıkları

Trabzon’da kuzey ışıkları görüldü. Güneşteki patlama sonrası dünyada ilginç anlar yaşandı. Güneş’te meydana gelen olağanüstü …

Sınırsız Hosting