Ana Sayfa / Kime Ait / GRAM altın son fiyat

GRAM altın son fiyat

Gram altın son fiyatı 31 Ocak ve 1 şubat Altın fiyatları, çeyrek altın fiyatı ne kadar sorusu. Gram altın düştü mü kaç liradan satılıyor bilgisi. Bin 840 dolar seviyelerinde ilerleyen ons altın, iç piyasadaki altın fiyatlarını da etkiliyor. Dolar kurunda yaşanan geri çekilme ve ons altındaki düşüş sonrası altın fiyatları geçtiğimiz haftalarda önemli bir değer kaybı yaşamıştı. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 31 Ocak 2021 altın fiyatları…

GRAM altın fiyatları 31 Ocak ne kadar oldu. Çeyrek altın 1 şubat fiyatları ve altındaki son rakamlar. Altın düşecek mi yükselecek mi altın almalı mı satmalı mı sorusu. Altının gram fiyatı haftanın son gününde önemli bir değişim yaşamadı. Piyasalar geçtiğimiz günlerde açıklanan Merkez Bankası’nın faiz kararının dolara yansımasına odaklanmıştı. Merkez’in faizi sabit tutmasıyla birlikte dolarda değişim yaşanmamış dolarda değişim yaşanmamasıyla birlikte ons altın kaynaklı bir artış ya da azalış görülmemişti. Peki, altın piyasasında son durum ne?
GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın fiyatı bugün 433 lira seviyelerinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda ons altın fiyatı ise b,n 841 dolarda yer alıyor.

BUGÜN ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

700 lira seviyelerine çekilen çeyrek altın bugün 705 liradan alınırken 716 liradan da satışa sunuluyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Yüklü miktarda yatırım yapanların tercihleri arasında bulunan cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 810 liradan alınırken 2 bin 849 liradan da satışa sunuluyor.

Altının yeni haftaya ve şubat ayına hangi seviyede başlayacağı ise 1 Şubat 2021 Pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte netleşmiş olacak.

İlginizi Çekebilir

Pegasus 1 Euro uçak bileti satışı

Pegasus Hava Yolları, 1 Euro’ya uçak bileti satışı kampanyası geçerli olduğu tarihler. 1 Euro’ya uça …

Sınırsız Hosting