Ana Sayfa / İlginç / GS-BJK hakemi Abdülkadir Bitigen oldu

GS-BJK hakemi Abdülkadir Bitigen oldu

Canlı maç izle Galatasaray-Beşiktaş derbisi hakemi  Abdülkadir Bitigen oldu. Öte yandan Trabzonspor-Medipol Başakşehir maçını hakem Fırat Aydınus oldu. Süper Lig Cemil Usta Sezonu 26. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Hafta sonu oynanacak Galatasaray-Beşiktaş ve Trabzonspor-Beşiktaş maçlarının hakemleri belli oldu

Hakem Abdülkadir Bitigen Galatasaray-Beşiktaş derbisi hakemi oldu. Fırat Aydınus ise TS-Başakşehir maçını yönetecek. Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak maçların hakemleri TFF tarafından açıklanırken, haftanın kritik mücadelelerinden Galatasaray-Beşiktaş ve Trabzonspor-Başakşehir maçlarını yönetecek hakem kadroları da belli oldu. 15 Mart saat 16:00’da oynanacak Trabzonspor-Medipol Başakşehir maçını hakem Fırat Aydınus yönetirken, Aydınus’un yardımcılıklarını Aleks Taşçığolu, Erdem Bayık yapacak. Mücadelenin ‘VAR’ hakemi ise Mete Kalkavan olacak.

Aynı gün saat 19:00’da oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisinde ise hakem Abdülkadir Bitigen düdük çalacak. Bitigen’in yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve İsmail Şencan yapacak. Dev derbisinin ‘VAR’ hakemi ise Ali Palabıyık.

DERBİ MAÇLAR SEYİRCİLİ OLACAK

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, ‘corona virüsü’ tehdidi nedeniyle yapılan toplantı sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulundu. Birçok organizasyonun ertelendiğini dile getiren Kasapoğlu, “Mart ve Nisan aylarındaki 80’den fazla müsabakayı ertelemiş durumdayız. Bunların listesini paylaşacağız” dedi.

Öte yandan hafta sonu oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisinin seyircisiz oynanacağı iddialarına yanıt veren Kasapoğlu, şöyle konuştu: “Liglerin ertelenmesi, maçların seyircisiz oynanmasıyla ilgili şeyler geliyor. Bununla ilgili bir şey gündemimizde değil. Seyirci kısıtlamasını da düşünmüyoruz. Şu an itibariyle tüm bilgilerimizi anbean güncellemeye devam edeceğiz.”

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting