Ana Sayfa / İlginç / GS’de koronavirüs çıkan isimler

GS’de koronavirüs çıkan isimler

Son dakika haber Galatasaray’da koronavirüs pozitif çıkan hocalar ve futbolcular kimler sorusu. Fatih Terim Corona virüs mü bulaştı sorusu. Hasan Şaş ve Ümit Davama koronavirüs testleri negatif çıktı. Hangi Galatasaraylı futbolcuda koronavirüs çıktı bilgisi. Fatih Terim’in corona virüsü testi pozitif çıktı! Terim açıklamasında “Bugün yapılan test sonuçlarına göre corona virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere” dedi.

Galatasaray’da corona virüs testi çıkan isimler. Fatih Terim kaç yaşında ve koronavirüs durumu nasıl, sağlığı nasıl bilgisi. GS teknik ekibi Hasan Şaş ve Ümit Davala ile bir GS’li futbolcuda da koronavirüs testi negatif çıktı.

Fatih Terim bir paylaşımda bulundu ve corona virüsü testinin pozitif çıktığını açıkladı.

66 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı paylaşımında “Bugün yapılan test sonuçlarına göre corona virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere…” ifadelerine yer verdi.

FATİH TERİM CORONA VİRÜS İÇİN NE DEMİŞTİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 0-0 berabere kaldıkları Beşiktaş derbisinin ardından açıklamalarda bulunmuş ve maçın ertelenmeyip seyircisiz oynatılmasına tepki göstererek, “Şu top toplayıcı çocukların eldiven giymesi bir şey ifade etmez. Bizim canımız, ailemiz yok mu. Hiç mi Allah’tan korkmuyorsunuz” demişti. Terim, “Milyarlar, futbol insan hayatından önemli değil cümlesini, ana haberlerde, spor haberlerinde sürekli konuşuyorlar. Corona virüsü böyle bir şey. Bizi toplumun uyuşturucusu gibi, seyircili oynanan bir spor dalını seyircisiz ve risk altında oynatıyorsunuz. Beraberlikten, puan kaybından ayrı konuşuyorum. Ben, Türk futboluna net 50 senemi verdim. Bir grubun temsilcisiyim. Kimseyi kırmak, kimseyi üzmek niyetinde değilim. Ama doğruları da söyleyeceğim tabii ki. Demin de söyledim, bazıları söyleniyor, ben söylüyorum. Sağlığımız söz konusu, hayatımız söz konusu. Böyle de bir illet var, bu bir gerçek. Hepimiz yardımcı olacağız, elimizden ne geliyorsa. Ama hiç bizim hayatımız, oyuncuların hayatı, hatta basın mensupları. 850 kişi akrediteli. Diğer eklerle birlikte 1000 kişi. 1.5 metreden aşağı mesafemiz olmayacaktı hani?” diye konuşmuştu.

FIFA VİDEOSUNDA 2 TÜRKİYE’DEN FUTBOLCU

Tüm dünyada hızla yayılan corona virüsü nedeniyle ülkeler olağanüstü tedbirler alırken, futbolun zirvesindeki kurum FIFA da, salgın süresince yapılması gerekenleri sıralayan bir video yayınladı. Yıldız isimlerle çekilen videoda Türkiye’den Radamel Falcao ve Emre Belözoğlu da yer aldı.

Ellerin sık sık yıkanması, temastan kaçınma, dirseğe doğru öksürme, yüze dokunmama ve evde kalma çağrıları yapılan videoda 28 isim yer aldı. FIFA Başkanı Gianni Infantino, çekilen video ile ilgili yaptığı açıklamada “Birlikte bu süreci atlatacağız” dedi.

İlginizi Çekebilir

Seyahat öncesi araç bakım tüyoları

Yola çıkmadan arabanın nesine bakılır, uzun yol öncesi araç bakım tüyoları neler kontrol edilmeli. Seyahat …

Sınırsız Hosting