Ana Sayfa / Kadınca / Gül Gölge Saygı yaşı, neci ve kim?

Gül Gölge Saygı yaşı, neci ve kim?

Murat Saygı-Gül Gölge Saygı boşanma haberleri sonrası Gül Gölge neci, yaşı, mesleği ve kimdir diye aranmaya başladı. İşte ünlü güzel Gül Gölge Saygı ile ilgili tüm merak edilenler ve son dakika haberleri. 

Gül Gölge aslen nereli, kaç doğumlu, neci ve eğitimi merak ediliyor. Boşanma haberiyle gündeme gelen Gül Gölge ile ilgili tüm bilgiler. Gül Gölge kimdir? Güzelliğiyle ön plana çıkan Gül Gölge, adını başarılı projelerde duyurması ile büyük ilgi görüyor. Adından sürekli söz ettiren Gül Gölge hakkında merak edilenler ise şöyle…
Adını başarılı projerlerle duyuran Gül Gölge kimdir sorusu araştırılıyor. İşte gül Gölge hakkında aranan soruların, cevapları…

GÜL GÖLGE KİMDİR?

Gül Gölge Saygı (d. Gül Gölge; 28 Eylül 1981, İzmir), Türk TV sunucusu, manken ve oyuncu.

Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji’nde tamamladıktan sonra İstanbul’a gitmiş, Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesinde Film ve Televizyon Programcılığı eğitimi almıştır. 1997’de Türkiye Güzellik Yarışması finalistleri arasında yer almıştır.

Çiçek Taksi, Yapayalnız, Köpek ve daha başka filmlerde rol almıştır. 2005-2009 yılları arasında Kanal D’de Canlı Canlı programının sunuculuğunu yapmıştır. Ayrıca 2004 yılında bir filmde oynamıştır. 2016 itibarıyla Gardrop Savaşları adlı moda yarışmasında jüri göreviyle, yayın hayatına devam etmektedir.

Doğan Yayın Holding eski Başkan Yardımcısı Murat Saygı ile evlenen Gül Gölge, Ali ve Emir isminde iki erkek çocuğun annesidir.
Sunucu Gül Gölge ile ünlü televizyoncu Murat Saygı, boşanma kararı aldı. 11 yıl önce evlenen, Ali ve Emir adında iki çocukları var.

Konuyla ilgili Sabah gazetesindeki köşesinde bir yazı kaleme alan Bülent Cankurt, çiftin boşanma nedenlerine ilişkin çarpıcı detaylara yer verdi.

İşte konuyla ilgili Cankurt’un kaleme aldığı yazı;

Son dönemde evli çiftlere bir haller oldu! Son birkaç ayda yaptığım mutsuz evlilik ve boşanma haberinin sayısını unuttum. İşte herkesi şoke edecek bir boşanma haberi daha! Güzel sunucu Gül Gölge Saygı ile usta televizyoncu Murat Saygı’nın 11 yıllık evliliği bitiyor.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting