Ana Sayfa / Kadınca / Gülengül Arlıel öldü (Gülengül Arlıel kim)

Gülengül Arlıel öldü (Gülengül Arlıel kim)

Gülengül Arlıel ölüm nedeni ne, kaç yaşında öldü soruları. Yapımcı Gülengül Arlıel öldü. 2017 yılında meme kanserine yakalanan film yapımcısı Gülengül Arlıel, 60 yaşında hayatını kaybetti. Hastalığı nükseden Arlıel’in vefatını Kansersiz Yaşam Derneği duyurdu.

Gülengül Arlıel öldü. Gülenül Arlıel neci, nereli ve kim? Film yapımcısı Gülengül Arlıel, 2017de meme kanseri teşhisi konmasının ardından iyileşti ancak hastalığı nüksetti. Arlıel, bir süredir tedavi gördüğü kanserden dolayı 60 yaşında hayatını kaybetti. Gülengül Arlıelin vefat haberini Kansersiz Yaşam Derneği duyurdu.

Yapılan açıklamada: “Kansersiz Yaşam Derneği Ailesinin Asbaşkanı, fikir lideri, yolumuza ışık tutan kocaman kalpli bir kadın aramızdan ayrıldı. Biz Kansersiz Yaşam Ailesi olarak büyük bir acı yaşıyoruz. Gülengül Arlıeli kaybetmenin acısı tarifsiz. Kendisini her zaman derneğimize sağladığı çok büyük katkıları, kocaman kalbi, iyiliği ve sevgisi ile hatırlayacağız. Kaybımız büyük olsa da, onun mirası ve sevgisi ile birlikte olmaya devam edeceğiz. Bize bıraktığı izleri asla unutmayacağız ve derneğimizin yürüttüğü mücadelede adını daima yaşatacağız. Ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Işıklar içinde uyusun” denildi.

Gülengül Arlıelin vefatı sanat dünyasını yasa boğdu.

Mert Fırat: Canım Gülengül. Zarafetin kelime anlamı oldun her durumda, koşulda. Hayallere ortak, dertlere çare, herkese motivasyon oldun. Gülümseyen güzel gözlerin, ruhumu iyileştiren sesin, hep sırtımdaki elin hiç çıkmayacak hayatımdan. İyi ki tanıdım, iyi ki geçtin hayatımızdan; hepimiz için ne büyük şans. Meleğimiz huzurlu, mutlu, güzel uyu, seni çok seviyorum…

İbrahim Selim: Ahh hanımefendi Gülengül!

Doğa Rutkay Kamal: Sizi çok sevdim Gülengül hanımcığım… Hayatıma kattığınız her ana şükranla… Nurlar içinde yatın.

Itır Esen: Canım Gülengül, acımın tarifi yok. Çok acele ettin gitmek için. Devrin daim olsun…

Suzan Kardeş: Ah be Gülengül… Mekanın cennet olsun. Hep güçlü kadın örneği oldun. Hepimiz seni çok sevdik.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting