Ana Sayfa / Kime Ait / Güncel en uygun banka kredileri

Güncel en uygun banka kredileri

Banka kredisi çekmek en uygun en avantajlı kredi (konut. ihtiyaç, araba) veren banka ve bankalar listesi. Para her dönem önemldir. Öz sermaye yetmediğinde hemen bankalara koşarız. Banka kredisi faizleri de bu aşamada önem kazanır. Birçok vatandaş düşük faizlerden kredi kullanarak yüksek faizli kredisini kapattı ve büyük kazanç elde etti. Yüzde 2’leri aşan faizler şuan yüzde 1 seviyelerinde seyrediyor. Merkez Bankası’nın 2,5 puanlık indirimi sonrası bankalardan yeni adımlar beklenmeye başlandı. Özellikle konut kredisi faiz oranının 0,99’un altına gerileyip gerilemeyeceği merak konusu. Peki, konut kredisi faizleri düşecek mi? En düşük konut kredisi faiz oranı ne kadar? Hangi banka kaç faizle kredi veriyor? İşte güncel faiz oranları.

Para ve banka kredisi ve faizleri. hemen hemen herkes bir şekilde bankalardan kredi çekiyor. kimi bankalardan konut kredisi alırken, bazıları ihtiyaç bazı insanlar da taşıt kredisi çekiyor. peki bankaların kredi faizleri (Konut, ihtiyaç ve taşıt kredisi faizi) ne kadar güncel tüm bankaların faiz oranları nasıl sorusuna yanıt aradık. Merkez Bankası son Para Politikaları Kurulu toplantısında faizi 250 baz puan azalarak yüzde 14 seviyesine çekti. Temmuz ayında yüzde 24 seviyesinde olan faiz oranı 3 ay gibi kısa bir sürede 1000 baz puan geriledi. Merkez Bankası’nın 10 puanlık indirimi inşaat, otomotiv ve emlak sektörü başta olmak üzere birçok alanda yatırımcının elini rahatlattı. İhtiyaç, konut ve taşıt kredilerine büyük ilgi var. Vatandaşlar Merkez Bankası’nın son hamlesinin ardından gözlerini bir kez daha bankalara çevirdi. Özellikle kamu bankalarının atacağı adımlar merakla bekleniyor. Peki, konut kredisi faizleri düşecek mi? En düşük konut kredisi faiz oranı ne kadar? Hangi banka kaç faizle kredi veriyor? .

İŞTE TÜM BANKALARIN EN SON GÜNCEL KREDİ FAİZ ORANLARI LİSTESİ (KONUT, İHTİYAÇ VE TAŞIT KREDİ FAİZLERİ)
İLK İNDİRİM İNG’DEN GELDİ

Merkez Bankası’nın politika faizini yüzde 14’e düşürmesinin ardından İNGBank ilk adımı attı. 1,17 faiz oranı ile konut kredisi veren İNG Bank, pazartesi gününden itibaren işlemlerini 1,09’dan gerçekleştireceğini duyurdu.

Konut kredisi faizi: 1,09

İhtiyaç kredisi faizi: 1.19

Sıfır araç satışında kredi faiz oranı: 1,29

ZİRAAT BANKASI KREDİ FAİZ ORANI NE KADAR?

Ziraat Bankası, konut kredisi faiz oranını yüzde 1’in altına gerileterek 0,99’dan işlem yapmaya başlamıştı. 2 aydır 0,99’dan işlem yapan Ziraat Bankası 25 Ekim itibarıyla da yeni konut alımlarında 0,99 oranında faizle kredi imkanı sunuyor. Ziraat Bankası 10 yıl ve 15 yıl gibi vade seçeneklerini de bünyesinde barındırıyor. İhtiyaç kredisi ve taşıt kredisinde de adım atan Ziraat Bankası’nın faiz oranları şöyle:

Konut kredisi faizi: 0,99

İhtiyaç kredisi faizi: 1.35

Sıfır araç satışında kredi faiz oranı: 1,25

VAKIFBANK KREDİ FAİZ ORANI NE KADAR?

Bir diğer kamu bankası olan Vakıfbank da art arda adımlar atarak vatandaşlara büyük fırsatlar sundu. Ziraat Bankası ile birlikte faiz indirimine giden Vakıfbank yaklaşık 2,5 aydır 0,99’dan konut kredisi veriyor. Vakıfbank, yeni konut alımlarında 15 yıla kadar vade seçeneğini de sunuyor. Vakıfbank ayrıca ihtiyaç ve taşıt kredisi faizlerinde de büyük adımlar attı. İşte Vakıfbank’ın kredi faiz oranları…

Konut kredisi faizi: 0,99

İhtiyaç kredisi faizi: 1.35

Sıfır araç satışında kredi faiz oranı: 1,25

HALKBANK KREDİ FAİZ ORANI NE KADAR?

Ziraat Bankası ve Vakıfbank ile birlikte adım atan Halkbank 15 yıl vadeye kadar konut kredisi imkanı sunuyor. Halkbank, yeni konut alımlarında 0,99 faiz oranı uyguluyor. Taşıt ve ihtiyaç kredisinde de haöle yapan Halkbank’ın faiz tablosu şöyle:

Konut kredisi faizi: 0,99

İhtiyaç kredisi faizi: 1.35

Sıfır araç satışında kredi faiz oranı: 1,25

GARANTİ BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI

Konut kredisi faizi: 1,20

İhtiyaç kredisi faizi: 1.39

Sıfır araç satışında kredi faiz oranı: 1,44

YAPIKREDİ KREDİ FAİZ ORANLARI

Konut kredisi faizi: 1,17

İhtiyaç kredisi faizi: 1.34

Sıfır araç satışında kredi faiz oranı: 1,49

AKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI

Konut kredisi faizi: 1,17

İhtiyaç kredisi faizi: 1.27

Sıfır araç satışında kredi faiz oranı: 1,17

TÜRKİYE İŞ BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI

Konut kredisi faizi: 1,17

İhtiyaç kredisi faizi: 1.28

Sıfır araç satışında kredi faiz oranı: 1,29

TEB KREDİ FAİZ ORANLARI

Konut kredisi faizi: 1,22

İhtiyaç kredisi faizi: 1.18

Sıfır araç satışında kredi faiz oranı: 1,25

TÜRKİYE FİNANS BANKASI KREDİ KAR ORANLARI

Konut kredisi : 1,12

İhtiyaç kredisi : 1.25

Sıfır araç satışında kredi : 1,15

ALBARAKA KREDİ KAR ORANLARI

Konut kredisi : 1,09

İhtiyaç kredisi : 1.21

KUVEYT TÜRK KREDİ KAR ORANLARI

Konut kredisi : 1,07

İhtiyaç kredisi : 1.37

Sıfır araç satışında kredi : 1,17

İlginizi Çekebilir

Nakliyecilerden köprü ve otoyol zammına isyan

Nakliye sektörü son gelen otoyol ve köprü zamlarından sonra durma noktasına geldi. Türkiye’de karayolu taşımacılığı …

Sınırsız Hosting