Ana Sayfa / Manşet / Güvenli Bölge Harekâtı ne, amacı?

Güvenli Bölge Harekâtı ne, amacı?

Fırat’ın Doğusu’na yönelik harekatın adı belli oldu. Güvenli Bölge harekatı oldu oysa herkes Barış pınarı harekatı ismini bekliyordu. Türkiye, Güvenli bölge Harekatı’na başlıyor. Millî Savunma Bakanlığı, TSK’nın Fırat’ın Doğusu ve İdlib’e yapmayı planladığı harekata ilişkin açıklama yaptı. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada sınır ötesi operasyonun adını vererek, “Şanlı ordumuz Güvenli Bölge Harekâtı için hazırdır” ifadeleri kullanıldı. Açıklamada ayrıca tank görsellerine de yer verildi.

Fırat’ın Doğusuna yapılacak harekatın adı Güvenli bölge Harekatı oldu. Milli Savunma Bakanlığı, “Şanlı ordumuz Güvenli Bölge Harekâtı için hazırdır” açıklamasında bulundu.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Gücünü asil milletimizden alan TSK, PKK/PYD- YPG-SDG ve DEAŞ gibi terör örgütleri başta olmak üzere her türlü tehdit ve tehlikeye karşı gece gündüz, yaz kış, dağ bayır demeden azim ve kararlılıkla mücadelesini sürdürmektedir. Şanlı ordumuz Güvenli Bölge Harekâtı için hazırdır.”

İlginizi Çekebilir

Çin arabalarına yüzde 40 ek vergi

Türkiye, Çin’den gelen arabalara ek yüzde 40 vergi uygulayacak. Çin otomobillerine ek vergi geliyor. Çin’den …

Sınırsız Hosting