Ana Sayfa / Yaşam / Hacı Mustafa Atmaca neci, nereli ve kim?

Hacı Mustafa Atmaca neci, nereli ve kim?

Hacı Mustafa Atmaca neci, nereli, kim, yaşı ve ne yaptı sorusu. Süleyman Soylu’ya yakınlığı ile bilinen Üçler Döner’in sahibi hacı Mustafa Atmaca neden gündem oldu, tutuklandı mı, hapse girdi mi merak ediliyor. 650 bin takipçisi olan Üçler Döner’in sahibi Hacı Mustafa Atmaca canlı yayında Atatürk’e hakaretler etti:

Hacı Mustafa Atmaca neci, nereli, kim ve ne yaptı sorusu. Üçler Döner’in sahibi Hacı Mustafa Atmaca gözaltına alındı mı, tutuklandı mı soruluyor. Sosyal medya üzerinde 650 bin takipçisi bulunan Üçler Döner’in sahibi “Erzurumlu Hacı Dönerci” lakaplı Hacı Mustafa Atmaca, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Atatürk’e hakaretler yağdırdı. Şahsın tutuklanması adına vatandaşlar şikayette bulundu.

Sosyal medya üzerinde 650 bin takipçisi bulunan ve Üçler Döner’in sahibi “Erzurumlu Hacı Dönerci” lakabıyla bilinen Hacı Mustafa Atmaca, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Atatürk ve kahraman silah arkadaşları için “Laikliği getiren köpek yüzünden toprakları kaybettik.” şeklinde hakaret etmesine tepki yağdı.

Osmanlı’nın toprak kaybetmediğini ileri süren “Erzurumlu Hacı Dönerci” lakabını da kullanan Hacı Mustafa Atmaca, canlı yayın esnasında söylediği sözlerle tepki çekti. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını işaret ederek “Osmanlı toprak kaybetmedi, laikliği getiren o köpekler topraklar kaybetti” dedi.

Bu esnada birçok kullanıcının, Atatürk’ü hedef alan şahsa tepki mesajları gönderdiği görülürken kendisine tepki gösteren kullanıcılara da “Siz laikler İsrail’e gideceksiniz” diyen Hacı Mustafa Atmaca, birçok kişiyi canlı yayında engelledi ve tepkilere dayanamayıp yayınını sonlandırdı.

HACI MUSTAFA ATMACA NECİ, NERELİ VE KİM

Erzurum´da Üçler Döner’in sahibi olan Hacı Mustafa Atmaca, müşterilere ikram ettiği İskender yemeğinin üzerine döktüğü tereyağı ile meşhur olmuştur.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e sosyal medya üzerinden hakaret eden Hacı Mustafa Atmaca’nın yakın bir zamanda gözaltına alınarak tutuklanması beklenmektedir.

İlginizi Çekebilir

Hırsızlık yaparken yakalanan ünlü voleybolcu

Hırsızlık yaparken yakalanan ünlü erkek voleybolcu ve sevgilisi kim? Eski erkek voleybolcu hırsızlık yaparken suçüstü …

Sınırsız Hosting