Ana Sayfa / Kadınca / Hadi Özışık nereli, kaç kardeş?

Hadi Özışık nereli, kaç kardeş?

Hadi Özışık aslen nereli, eğitimi ve nasıl ünlü oldu Hadi Özışık’ın kaç kardeşi ve ve neciler bilgisi. Hadi Özışık gündemde ve kardeşleri de onunla beraber gündemde. Hadi Özışık nelerin sahibi serveti ne ve nereden geliyor. Gazeteci ve İnternethaber Yayın Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık kimdir?

Hadi Özışık kaç yaşında, kardeşleri kim, memleketi neresi, eğitimi ne ve siyaset dünyasındaki yeri ne soruları. Hadi Özışık ve kardeşleri nasıl ünlü oldu, servetleri ne kadar?

HADİ ÖZIŞIK KİMDİR?

Hadi Özışık, 1962 yılında Iğdır/Tuzluca’da doğdu.

Gazetecilik mesleğine,1982 yılında  Kars’ta yayın yapan Hüryurt gazetesinde köşe yazarlığı yaparak adım attı.

Profesyonel gazetecilik mesleğine Türkiye Gazetesi’nde (1986) adliye muhabiri olarak başlayan Hadi Özışık, daha sonra Günaydın Gazetesi, Bugün Gazetesi (Dinç Bilgin), Meydan Gazetesi, Milliyet Haber Ajansı, Yeni Günaydın Gazetesi, HBB Televizyonu, Kanal 6, Sağduyu Gazetesi, Tercüman Gazetesi (Ilıcak) ve Star Gazetesi’nde muhabir, yönetici ve köşe yazarı olarak çalıştı.

Best FM’de bir süre “Konuşan Türkiye” programını sunan Hadi Özışık, TGRT Haber’de”Basın Odası” programını yaptı.

28 Şubat sürecinde Yeni Günaydın Gazetesi’nin kapatılmasıyla birlikte işsiz kalan Hadi Özışık, İnternet’le 1999 yılında tanıştı.

28 Şubat sürecinde hakkında bir çok dava açılan Hadi Özışık, 3 yıllık işsizlik dönemi yaşadı. “Kirli Sayfa” kitabının da yazarı olan Hadi Özışık, 5 Mayıs 2000 yılında İnternethaber.com’u kurdu. Mesleğini kurucusu olduğu sitede yazarlık yaparak sürdüren Hadi Özışık, iki kişi ile çıktığı başlattığı yolculuğunu, bugün 60 kişi ile devam ettiriyor.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde İnternet gazeteciliği konusunda ders veren Hadi Özışık, İnternet Geliştirme Kurulu’nun da yönetim kurulunda yer alıyor.

Değerli okurlarımız Hadi Özışık nereli, neci ve kim haberini verdik. Hadi Özışık ve kardeşleri hakkında daha fazla bilgi için, Hadi Özışık kimdir Süleyman Özışık kardeş mı, hadi özışık kimdir süleyman özışık kardeş mı, Hadi Özışık ve Süleyman Özışık kardeş mı, hadi özışık fetö’cü mü, hadi özışık kimdir vikipedi, Hadi Özışık Kürt mu, Hadi özışık ekşi, Hadi OZISIK Twitter, Hadi Özışık kaç internet sitesi var,Hadi Özışık asıl işi ne terimlerini google da aratabilir ve daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Ardahan Öztoprak kadın oldu

Cinsiyet değiştiren Ardahan Öztoprak, Ayda ismini aldı. Çiçek Dilligil’in 27 yaşındaki oğlu kadın oldu. Ünlü …

Sınırsız Hosting