Ana Sayfa / Kadınca / Hadise-Mehmet Dinçerler boşanma iddiası

Hadise-Mehmet Dinçerler boşanma iddiası

Hadise boşanıyor iddiası. Magazin son haberler.

Mehmet Dinçerler Hadise’yi boşuyor mu? Hadise-Mehmet Dinçerler evliliğinde kriz olduğu iddia edildi. Hadise’nin en son konserinde manidar şarkıyı söylerken ağlaması bu iddiaları güçlendirdi. Eşinden de bir hamle geldi. Alyansını çıkaran Mehmet Dinçerler’den sonra Hadise’de son ip koptu. Bakın evlilikleri nasıl bitme noktasına geldi?

Geçen aylarda gizli saklı evlenen Hadise Mehmet Dinçerler çiftinin mutluluğu uzun süremedi. Uzun süredir beraber paylaşım yapmayan çift ayrılık iddialarına neden olurken, Hadise’nin sahnede eski sevgilisi Kaan Yıldırım için okuduğu şarkıda ağlaması bu ayrılık iddiaların tekrar gündeme getirdi. Bunun üzerine eşi Mehmet Dinçerler’den de yüzük hamlesi geldi. Çift karşılıklı bakın ne yaptı?

hadisemehmet-002.jpg

HADİSE’NİN EVLİLİĞİNDE KRİZ

İzmir’de verdiği konserde Küçük bir yol şarkısında gözyaşlarına boğulan Hadise, sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. Kimileri bu şarkının Kaan Yıldırım’ı hatırlattığını iddia etsede Hadise’den farklı bir açıklama gelmişti.

63183d19e4bfdc2ee431e103.jpg

7 aylık evli olan Hadise’nin mutsuzluğu gözlerden kaçmazken, eşinin doğum gününü kutlamaması da akıllara ayrılık sorularını getirmişti.

whatsapp-image-2022-09-07-at-09-16-29-003.jpeg

KARŞILIKLI YÜZLER ATILDI

En son sahnede ağlaması magazine bomba gibi düşerken, eşi Mehmet Dinçerler’in alyansı çıkarması ve Hadise’nin eşi tarafından evlenme teklifi yaptığı milyonluk yüzüğü takmaması ayrılık iddialarını güçlendirdi. İddialara göre ikilinin evliliğinde kriz başlamıştı.

hadiseaglama.jpg

KAAN YILDIRIM YİNE GÜNDEME GELDİ

Bu konular hakkında çiftten bir açıklama gelmezken, Hadise’nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım ise Pınar Deniz’le olan aşkını ilan etti.

3518151-a443d69e10f7a4cfbd2c55c0cd80a030-640x640-003.jpg

Yeni aşıklar Melike Şahin konserine ele ele katıldı. Yılın aşk bombasına imza atan ikiliden sonra gözler Hadise’nin kriz çıkan evliliğine döndü.

İlginizi Çekebilir

Ardahan Öztoprak kadın oldu

Cinsiyet değiştiren Ardahan Öztoprak, Ayda ismini aldı. Çiçek Dilligil’in 27 yaşındaki oğlu kadın oldu. Ünlü …

Sınırsız Hosting