Ana Sayfa / Kadınca / Hadise’nin tek taşının fiyatı

Hadise’nin tek taşının fiyatı

Hadise evleniyor. Hadise’nin düğünü ne zaman soruları. Haüdise’nin tek taş yüzüğünün fiyatı ile Mehmet Dinçerler’in saatinin fiyatı merak konusu oldu. Hadise ile Mehmet Dinçerler düğün tarihi ne zaman. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler evlilik kararı aldı. Çift müjdeli haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu

Hadise’nin tek taşının fiyatı tam bir servet. şarkıcı hadise Açıkgöz ile Mehmet Dinçerler’in evlilik kararı. Mehmet Dinçerler neci. kim ve yaşı. Hadise, geçtiğimiz yıl haziran ayında oyuncu Kaan Yıldırım’dan ayrılmıştı. Ünlü sanatçı, ardından iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlamıştı.Hadise ile Mehmet Dinçerler evlilik kararı aldı.

Hadise parmağındaki yüzüğü gösteren bir video ile Dinçerler ile evlilik kararı aldıklarını sosyal medya hesabından duyurdu. Hadise, yayınladığı videoya “Bizim bölümümüz başlasın” notunu düştü.

HADİSE EVLENİYOR

Instagram’da 13,4 milyon takipçisi bulunan Hadise evlilik teklifi aldığını yayınladığı bir video ile duyurdu. Şarkıcının kısa sürede yarım milyon izlenen videosunda tektaşı da dikkatlerden kaçmadı. Dinçerler’in Hadise’ye aldığı özel tasarım yüzüğün 3 milyon TL olduğu öğrenildi.

Herkes Hadise'nin yüzüğüne baktı ama asıl servet kolda! Mehmet Dinçerler'in saatinin değeri de 3 milyon TL

MEHMET DİNÇERLER SERVET TAŞIYOR

Hadise’nin paylaşımında dikkat çeken bir ayrıntı ise Mehmet Dinçerler’in saati oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında yer alan habere göre, Dinçerler’in saati de 3 milyon TL.

İlginizi Çekebilir

Ardahan Öztoprak kadın oldu

Cinsiyet değiştiren Ardahan Öztoprak, Ayda ismini aldı. Çiçek Dilligil’in 27 yaşındaki oğlu kadın oldu. Ünlü …

Sınırsız Hosting