Ana Sayfa / Sağlık / Hakan Hatipoğlu sakatlandı

Hakan Hatipoğlu sakatlandı

Hakan Hatipoğlu Survivor’dan diskalifiye olacak mı, sakatlığı ciddi mi soruları. Survivor 2018 All Star ve Gönüllüler yarışmasında Gönüllü takımındaki Hakan Hatipoğlu oyun esnasında feci şekilde sakatlandı ve hastaneye kaldırıldı. Survivor takipçileri Hakan Hatipoğlu’nun survivor 2018’den çıkarılıp çıkarılmadığını ve son sağlık durumunu merak etmeye başladı. 

Survivor 2018’de 16 Şubat TV 8 yayınında yarışma esnasında Hakan Hatipoğlu sakatlandı ve herkes Hakan Hatipoğlu’nun yarışmadan diskalifiye edilip edilmeyeceğini merak etmeye başladı.

HAKAN HATİPOĞLU SON SAĞLIK DURUMU

Survivor 2018 hız kesmeden devam ediyor. Bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Survivor’da kıyasıya bir ödül oyunu yapılacak.

HAKAN HATİPOĞLU HASTANEYE KALDIRILIYOR

Oyun esnasında sakatlık geçiren Hakan Hatipoğlu herkesi korkutuyor. Apar topar hastaneye kaldırılan Hakan Hatipoğlu’nun sağlık durumu nasıl merak konusu. Survivor, 5. bölümü ile bu akşam ekranda.

SURVİVOR 2018 HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

28 Kasım 1979 tarihinde doğdu. İstanbul Burgazada’da büyüdü. Aslen Çanakkaleli’dir. Işık Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

2009 yılında Acun Ilıcalı‘nın sunduğu “Var mısın Yok musun?” adlı yarışmaya katıldı. 250. programda yarıştı ve yarışmadan 132.000 TL ödül ile ayrıldı. Bu yarışmada tanıştığı Gizem Akın ile evlendi.

Dizi sektöründe de boy gösteren Hakan Hatipoğlu 2010 yılında Erdal Beşikçioğlu‘nun başrolünde oynadığı “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” adlı dizide Selim karakterini canlandırdı. 2010 yılında Survivor Kızlar – Erkekler’de, 2015’te ise Survivor All Star’da yarışmış, adada 17 hafta kaldıktan sonra yarışmada 6’ncı olmuştur.

Survivor 2018’in iddialı isimlerinden Hakan Hatipoğlu, yarışmaya katılmadan önce “Tecrübelerime güveniyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Elektronik sigarada uranyum ve kurşun bulundu

Elektronik sigara içenlerde kurşun ve uranyum izine rastlandı. Elektronik sigaralarda çok büyük tehlike. Sigara ve …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting