Ana Sayfa / Genel / Hakan: Muhafız 2. 3. 4. szonları

Hakan: Muhafız 2. 3. 4. szonları

Hakan: Muhafız ikinci sezon birici bölum tarihi ile 3. ve 4. sezon anlaşmaları tamam. Hakan:Muhafız 2. sezon yeni oyuncuları ve diziden ayrılan oyuncular bilgisi. Netflix birinci sezonu yayınlanan ‘Hakan: Muhafız’ dizisinin 3’üncü ve 4’üncü sezonunun onaylandığını duyurdu.

Çağatay Ulusoy’un başrolünü oynadığı Hakan:Mahfız dizisinin ikinci sezon birinci bölümü  ne zaman sorusunun yanıtı. Hakan Muhafız diszisinin 3. ve 4. sezon anlaşmaları da onaylandı.  Başrolünü Çağatay Ulusoy’un üstlendiği, oyuncu kadrosunda Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş ve Yurdaer Okur’un yer aldığı, yapımcılığını ise Netflix adına O3 Medya kurucu ortağı Onur Güvenatam’ın üstlendiği ilk Türk orijinal dizisi Hakan: Muhafız’ın (The Protector) üçüncü ve dördüncü sezon onayı aldığını duyurdu.
İkinci sezonunda Engin Öztürk, Boran Kuzum, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu gibi başarılı isimler diziye dahil oluyor. Çekimlerine önümüzdeki aylarda start verilecek olan 3. ve 4. sezonlar için hazırlıklara başlanıyor. Yeni sezonların 2020 yılında yayına girmesi planlanıyor.

İlginizi Çekebilir

Çamaşır makinesini bozan hatalar

Çamaşır makinesini en çok zarar veren hatalar ve çamaşır makinesini bozan işlemler. Çamaşır makinesine atmadan …

Sınırsız Hosting