Ana Sayfa / Genel / Hakan Taşıyan kimdir, kaç yaşında, nereli? Hakan Taşıyan’ın sağlık durumu nasıl, hastalığı neydi?

Hakan Taşıyan kimdir, kaç yaşında, nereli? Hakan Taşıyan’ın sağlık durumu nasıl, hastalığı neydi?

Şarkıcı ve oyuncu Hakan Taşıyan, bir süre önce sağlık sorunları nedeniyle tedaviye başlamıştı. Organ nakli yapılan sanatçının son durumu sevenleri tarafından sorgulanıyordu. Ankara’da doğan Hakan Taşıyan, küçük yaşlarda müzik ile ilgilenmeye başladı ve oyunculuk deneyimini de Hesabım Bitmedi dizisi ile elde etti. Peki, Hakan Taşıyan kaç yaşında, evli mi?

HAKAN TAŞIYAN KİMDİR?

Annesi Trabzonlu, babası ise Diyarbakırlı olan Taşıyan, çocukluk yaşlarından itibaren saza ilgi göstermiştir. Babasıyla beraber düğünlere gitmiştir. Askerliğini yaptığı sırada söylediği şarkılarla komutanları sesini destekledi. Ünlü sanatçı ilk kasetini piyasaya çıkardı. İlk kasetini çıkarma sürecinde, Müslüm Gürses’i taklit ettiğini düşünülüp pek ilgi görmemişti.

1997 tarihinde ikinci kasetini piyasaya çıkardı. Bu albümü sonrası Gözün Sevem isimli albümünü piyasaya sunmuştur. 1998 tarihinde Hesabım Bitmedi isimli dizi ile beraber oyunculuk konusunda da dikkat çekti. 2001 tarihinde ise yine bir dizi ile ekranlara geldi.

 

HAKAN TAŞIYAN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Sanatçı, Ankara Şehir Hastanesi’ne başvurarak 23 Ekim 2020’de tedavisine başlanmıştı. Hakan Taşıyan’a, 4 Mart’ta karaciğer nakli, 9 Mart’ta ise kardeşinden böbrek nakli yapılmıştı. Taşıyan’ın karaciğer sirozu ve böbrek yetmezliği rahatsızlığı bulunuyordu.

İlginizi Çekebilir

Çamaşır makinesini bozan hatalar

Çamaşır makinesini en çok zarar veren hatalar ve çamaşır makinesini bozan işlemler. Çamaşır makinesine atmadan …

Sınırsız Hosting