Ana Sayfa / Genel / Nusret Muğla Kimdir, Neden Öldü ?

Nusret Muğla Kimdir, Neden Öldü ?

Manisalı esnaf ve iş insanı olarak bilinen 84 yaşındaki Nusret Muğla bugün hayatını kaybetti. Peki Nusret Muğla kimdir ?

 

FETÖ soruşturmaları kapsamında 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan hasta mahpus, 84 yaşındaki Nusret Muğla cezaevinde hayatını kaybetti.

Ölüm haberini insan hakları savunucusu Natali Avazyan duyurdu. Avazyan, “Nusret Muğla, Manisa cezaevinde 84 yaşında hayatını kaybetmiş. Suçu Bank Asya’ya para yatırıp, derneğe üye olmakmış. Çok üzüldüm onca rahatsızlığı vardı son günlerini evinde, sevdiklerinin yanında geçirmeliydi,” ifadelerini kullandı.

Bülent Arınç’ın Yakın Arkadaşı Olarak Biliniyordu

Uzun seneler boyunca Manisa’da ayakkabıcılık işi ile uğraşan Nusret Muğla, Bank Asya’ya para yatırdığı, Manisa’daki Feza Derneği’ne üye olduğu ve Nevbahar adlı grup kurdukları için altı yıl üç ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Bülent Arınç’ı liseden beri tanıdığını söyleyen Nusret Muğla, “Yakın ilişkilerimiz vardı. Ailece tanışıyorduk. Ben siyasete girmedim, çok teklif ettiler, düşünmedim. Çok bahsetmek istemiyorum aslında. Kimseyi incitmek istemiyorum,” demişti.

 

İlginizi Çekebilir

Çamaşır makinesini bozan hatalar

Çamaşır makinesini en çok zarar veren hatalar ve çamaşır makinesini bozan işlemler. Çamaşır makinesine atmadan …

Sınırsız Hosting