Ana Sayfa / Kadınca / Hakan Ural dışlanmış sinemadan

Hakan Ural dışlanmış sinemadan

Hakan Ural, sırf Erdoğan sevgisi yüzünden sanat camiasından, sinema sektöründen dışlandığını yoksa dünyaca ünlü hatta en ünlü aktör olabileceğini öne sürdü. Boy pos, yakışıklılık ve tecrübenin en çok kendisinde olduğunu öne süren Hakan Ural’ın, bu sözlerinin ardından hükümet yanlısı mecrada büyük ve yüksek ücretli yapımlarda başrol oynaması da kesinleşti yorumları da var.

Hakan Ural, Erdoğan sevgisi yüzünden sinema ve dizilerde iş bulamıyormuş. Yer aldığı kadın ve magazin programında sık sık siyasi mesajlarla siyasete atılacağının imasını yapan milletvekilliği hayali dilden dile dolayan Hakan Ural’ın sinema çıkışı sonrası yakında yüksek bütçeli yapımlarda başrol kapacağı yönünde de yorumlar gelmeye başladı. Kanal D’de yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programının yorumcularından Hakan Ural, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisi nedeniyle sinema sektöründe dışlandığını belirterek “Ben, Cumhurbaşkanı’nı sevdiğimi açık açık söylediğim için 8-9 seneden beri sektörden bana tavır var. Ben bugün ABD’de ya da Avrupa’da bu fizikle bu cv ile yaşasaydım en az 5 yılım dolu olurdu. Çok acı değil mi kendi ülkemde gördüğüm muameleye bak” diye konuştu.

Kanal D’de yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programının yorumcularından Hakan Ural, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisi nedeniyle sinema sektöründe dışlandığını söyledi.

8-9 seneden beri kendisine karşı bir tavır alındığını kaydeden Ural “Ben, Cumhurbaşkanı’nı sevdiğimi açık açık söylediğim için 8-9 seneden beri sektörden bana tavır var. Yanında olduğunu söylemeye korkanlar var. Linç ediliyorlar. Bu kişiler küçümsenirler, dışlanırlar, aşağılanırlar” dedi.

Başka bir ülkede yaşaması halinde daha fazla değer göreceğini kaydeden Ural’ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

HAKAN URAL EN ÜNLÜ JÖN BENİM DEMEYE GETİRDİ

“Çekeceğim kadar film, dizi çektim. Ama ne acı bir şeydir başka bir ülkede yaşasaydım bu tecrübe ve bu fizikle benim beş yılım dizi ve film çekimleriyle dolu olurdu. Bugün Tayyip Erdoğan’ı sevdiğini söyleyenlere bizim camiamızdaki birisine sessiz sansür ve engel oluşturuluyor. Hiçbir yerde göremezsiniz onları. Ben bugün ABD’de ya da Avrupa’da bu fizikle bu cv ile yaşasaydım en az 5 yılım dolu olurdu. Çok acı değil mi kendi ülkemde gördüğüm muameleye bak”

Hakan Ural daha önce de Z kuşağının oy verme hakkının alınmasını talep ederek “Ülkede siyasetle bir alakan yok. Ülkenin kendisiyle ilgili yakın geçmişini bilmiyorsun, geçmişini bilmiyorsun. Bugün bu ülkede ne olduğunu bilmiyorsun, bu ülkenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun, idelolojik olarak olgunlaşmış düşüncen ve fikrin yok ama oy atıyorsun. Belirleyicisin. Çok üzücü ve ürkütücü değil mi bu? Ben rica ediyorum gerçekten, bu farkındalığı yoksa oy kullanmamaları lazım bence.” açıklamasında bulunmuştu.

İlginizi Çekebilir

Yalan dizisi konusu, oyuncuları

Kanal D Yalan Dizisi seti nerede, yalan dizisi nerede çekiliyor. Yalan dizisi konusu ne, kimler …

Sınırsız Hosting