Ana Sayfa / Yaşam / Halis Karataş Dubai’de kaldı

Halis Karataş Dubai’de kaldı

Dubai’de mahsur kalan ünlü jokey Halis Karataş bu gün ve 17 Şubat pazar günü Türkiye’de at binemeyecek at yarışları camiası ne olacağını merak ediyor. Halis Karataş 16 Şubat neden at binmedi sorusu yanıtını buldu. 

Jokey Halis Karataş Dubai’de mahsur kaldı Pazartesi gününden önce Türkiye’ye dönemiyor. Dubai’ye at binmeye giden ünlü jokey Halis Karataş mahsur kaldı.

HALİS KARATAŞ 16 ŞUBAT AT BİNEMEYECEK
Jokey Halis Karataş bugün at binemeyecek. Altılı ganyanda Halis Karataş’ın bineceği atlar 16 Şubat başka jokeyler at binecek. Perşembe akşamı Good Curry isimli atla start alan ve Dubai Meydan yarışında 4. Olan ‘Sihirbaz’ lakaplı şampiyon jokey Halis Karataş ilgililerin yanlış vize alması nedeniyle Dubai’de mahsur kaldı.

Dubai’ye çalışma vizesi yerine çalışma izini alarak girdiği için havalimanında uçağa binemeyen Karataş, büyükelçiliğin çabalarına rağmen hafta sonu tatiline denk geldiği için sorun çözülemedi.

Ünlü jokeyin üst düzey bir müdahale gerçekleşmezse ancak pazartesi günü Türkiye’ye dönmesi bekleniyor.

Cumartesi günü İstanbul’da üç yarışta at binmek için deklere olan usta jokeyin yerine komiserler kurulunun belirlediği jokeyler at binecek.

Aynı gün Dubai World Cuo Karnavalı’da Perilina isimli dişi ata binen ve yarışta üçüncü olan diğer jokey Selim Kaya ise sorunsuz bir şekilde İstanbul’a döndü.

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Sınırsız Hosting