Ana Sayfa / Kadınca / Haluk Levent’ten piştili konser

Haluk Levent’ten piştili konser

Haluk Levent hem pişti oynadı hem de konser verdi. İpsala Haluk Levent konseri kahvehanede gerçekleşti.

Haluk Levent hem kağıt oynadı hem de şarkı söyledi. Edirne’nin İpsala ilçesinin kurtuluşunun 100. yıl dönümü nedeniyle sahneye çıkan şarkıcı Haluk Levent, konserde üşüyünce elinde mikrofonla yakınındaki bir kahvehaneye girerek hem şarkı söyledi hem de kağıt oynadı.

Şarkıcı Haluk Levent Edirne’nin İpsala ilçesinin kurtuluşunun 100. yıl dönümü etkinlikleri nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda konser verdi. Sahnede üşüyen Levent, yakınındaki bir kahvehaneye girerek şarkı söylediği sırada kağıt oynadı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Levent “Hayatımdaki en ilginç konser” notunu düştü.

Haluk Levent, yaptığı paylaşımda, “Hayatımdaki en ilginç konser! Az önce İpsala’da ‘100. Yıl Kurtuluş Günleri’ kapsamında bir konser verdim. Hava o kadar soğuktu ki yan taraftaki kahveye şarkı söyleye söyleye daldım. Bir taraftan şarkıyı kesmeden söyledim, bir taraftan pişti oynadım ve son papaz ile pişti yaptım” ifadelerini kullandı.Paylaşımdaki görüntüde “Aşkın mahpushane” şarkısını söylerken Haluk Levent’in kahvehanede oyun oynayanlara eşlik edişi de yer aldı.

Sıcaklığın 8 derece ölçüldüğü havada konser veren Levent’in şarkılarına dinleyenlerde eşlik etti.

Konser sonunda İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili ve Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, Haluk Levent’i tebrik ederek İpsala pirinci armağan etti.

İlginizi Çekebilir

Ardahan Öztoprak kadın oldu

Cinsiyet değiştiren Ardahan Öztoprak, Ayda ismini aldı. Çiçek Dilligil’in 27 yaşındaki oğlu kadın oldu. Ünlü …

Sınırsız Hosting