Ana Sayfa / Gündem / Hamas Lideri’nin 3 oğlu öldürüldü

Hamas Lideri’nin 3 oğlu öldürüldü

İsrail Hamas Liderinin evini vurdu. İsrail’in Gazze’ye saldırılarında Hamas lideri İsmail Heniyye’nin 3 oğlu ve bazı akrabaları hayatını kaybetti

İsmail Heniyye’nin 3 oğlu ve akrabaları İsrail saldırısında öldürüldü. Gazze’de Hamas Liderinin yakınları vuruldu. İsrail’in Gazze’ye saldırılarında Hamas lideri İsmail Heniyye’nin 3 oğlu ve bazı akrabaları hayatını kaybetti.

Filistin haber ajansı Şihab, Hamas lideri İsmail Haniye’nin üç oğlunun İsrail ordusu tarafından düzenenlenen hava saldırısında öldürüldüğünü açıkladı.

Hamas’a yakınlığıyla bilinen Filistin haber ajansı Şihab’ın haberine göre, Hamas lideri İsmail Haniye’nin üç oğlu İsrail ordusu tarafından Gazze Şeridi’ndeki Şati Kampı’na düzenlenen bombalı saldırıda öldürüldü.Haniye’nin torunları olan çok sayıda çocuğunun da saldırıda öldürüldüğü belirtiliyor.

İsrail Silahlı Kuvvetleri’nden saldırıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye: Ailemin 60’a yakın ferdi tüm Filistin halkı gibi şehit oldu ve aralarında hiçbir fark yok. Üç oğlumun ve bazı torunlarımın şehadetiyle bizlere bahşettiği bu şereften dolayı Allah’a şükrediyorum.

İlginizi Çekebilir

Süper Lig 36. hafta maçları aynı saatte

Süper Lig’deki tüm maçlar aynı gfün aynı saatte oynanacak. 12 Mayıs Süper Lig maçları pazar …

Sınırsız Hosting