Ana Sayfa / Sağlık / Harika Avcı siroz oldu

Harika Avcı siroz oldu

Harika Avcı kaç yaşında, nereli ve hastalığı ne soruları. Harika Avcı siroz hastası ancak tedavi olmak istemiyor. Siroz teşhisi konulan Yeşilçam’ın efsane oyuncularından Harika Avcı, tedavi olmayı reddediyor. Maddi krizler yaşadığı için zor günler geçiren Avcı, aynı zamanda hem kimseyle görüşmüyor hem de evden çıkmak istemiyor.

Harika Avcı siroz oldu ancak evden dışarı çıkmıyor ölümü bekliyor. Ünlü Yeşilçam Yıldızı Harika V-Avcı için zor günler. Yeşilçam’ın unutulmaz güzelleri arasında yer alan Harika Avcı, bir süredir yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme geliyor. Siroz teşhisi konulan sanatçı, tedavi olmayı reddederek evinden çıkmama kararı aldı.
Siroza yakalanan Harika Avcı, tedavi olmayı reddetti

“TEDAVİ OLMASI GEREKİYOR AMA KABUL ETMİYOR”

Habertürk’te yer alan habere göre, uzun yıllardır ortalıkta görünmeyen Harika Avcı, siroz rahatsızlığı için tedavi olmayı reddetti. Yaşadığı maddi krizler nedeniyle zor günler geçiren ve bunalıma girdiği ileri sürülen sanatçı, kimseyle de görüşmek istemiyor. Avcı’nın manevi oğlu olarak bahsettiği Harun Başal da “Kimseyle görüşmek istemiyor. Evden çıkmıyor. Tedavi olması gerekiyor. Tedaviyi de kabul etmiyor” diyerek sanatçının sevenlerini üzdü.

HARİKA AVCI YAŞI NERELİ VE KİM

Bir zamanların popüler ismi Harika Avcı özel hayatı, filmleri ve olaylı yaşamı ile en merak edilen ünlüler arasında.

Annesinin adı Sabriye Ocak’dır. İlk okulu bitirdikten sonra okumayı ortaokulda bırakır. 11 yaşında bir tütün fabrikasında işçi olarak annesi ile birlikte çalışmaya başlar. İzmirli Nermin Ocak’ın hikayesi tıpkı filmlerdeki gibidir.

Nermin Ocak (Harika Avcı) bir gün annesiyle birlikte Kemeraltı Çarşısı’nda gezinmektedir. İzmir’in ünlü reklam şirketinin sahibi Ahmet Gül de tesadüfen oradan geçmektedir. Ahmet Bey, bu çok beğendiği genç kızın yolunu keser ve onun sekreteri olması için teklifte bulunur. Nermin fabrika işçiliğinden sekreterliğe terfi etmiştir.

Kısa bir zaman sonra “gazinocu Nuri bey” gazinosunun reklam işleri için bir gün reklam ajansına telefon eder. Telefona çıkan sekreter Nermin’e, “Senin sesin ne kadar güzelmiş. Ajansa gelince tanışmak isterim,” der. Nuri Bey de, tıpkı arkadaşı Ahmet Bey gibi Nermin’e iş teklif etmekte hiç tereddüt etmez. Birkaç gün sonra Nermin, gazinocu Nuri’yle tanıştırılır. Bir hafta sonra ismi gazinonun neon ışıklı tabelasındadır. Nermin artık ‘harika’ bir ‘avcı’ olmuştur.

Harika Avcı kimdir? Harika Avcı kaç yaşında? Harika Avcı şarkıları nelerdir? Harika Avcı filmleri neler?

1998 – Ölümün El Yazısı,

1995 – Gizli Aşk (tv dizisi),

1989 – Gönül Garip Bir Kuştur,

1989 – Öyle Bir Kadın ki,

1989 – Sevgiler Düşlerde Kaldı,

1987 – Alışırım,

1987 – Kalbimdeki Düşman,

1987 – Temas,

1987 – Yasemin,

1986 – Sıcak Yatak,

1986 – Sevgi Çıkmazı,

1986 – Acı Dünya,

1985 – Ateş Dağlı,

1985 – Vahşi Aşk,

1978 – İyi Aile Çocuğu

Harika Avcı kimdir? Harika Avcı kaç yaşında? Harika Avcı şarkıları nelerdir? Harika Avcı filmleri neler?

Harika Avcı özel hayatı ile gündemden düşmeyen isimler arasında. Özel hayatı hakkında konuşmaktan çekinmeyen Avcı, ilk sevgilisinin Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıfında okuyan İranlı bir genç olduğunu söyler. Aşk yaşadığı ünlüler arasında Futbolcu Rıdvan Dilmen, Aydan Şener’in eski eşi futbolcu Ayhan Akbin, Sezercik filmlerinden tanıdığımız Sezer İnanoğlu, fındık kralı Lokman Kondakçı, trilyoner işadamı Reha Süren, Nükhet Duru’nun eski eşi işadamı Dikran Masis, müzisyen Onno Tunç, Fedon, işadamı Bedri Deren, Oyuncu Cem Özer, Cavit Çağlar’ın oğlu Mustafa Çağlar gibi isimler de vardır.

İlginizi Çekebilir

Kahtalı Mıçe isyan etti

Gırtlak kanseri olduğu öne sürülen Kahtalı Mıçe, çıkan haberlere isyan etti. Gırtlak kanserine yakalandığı iddia …

Sınırsız Hosting