Ana Sayfa / Yaşam / Helin Çınar ve Melisa Yıldırım öldü

Helin Çınar ve Melisa Yıldırım öldü

Antalya Kepez’de Helin çınar ve Melisa yıldırım motosiklet kazasında lödü. Akşam saatlerinde Kepez ilçesi Müftü Yusuf Talat Efendi Caddesi devamında bulunan trafiğe kapalı yolda meydana gelen kazada Helin Çınar (17) ve Melisa Yıldırım’ın (14) bulunduğumotosiklet ile Yusuf K.’nin (20) kontrolündeki plakası öğrenilemeyen motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2 genç Helin Çınar ve Melisa Yıldırım yaşamını yitirdi.

Helin Çınar ve Melisa Yıldırım yaşamını yitirdi Antalya Kepez’de. Antalya’da iki motosikletin kafa kafaya çarpışması sonucu 2 genç hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde Kepez ilçesi Müftü Yusuf Talat Efendi Caddesi devamında bulunan trafiğe kapalı yolda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, üzerinde Helin Çınar (17) ve Melisa Yıldırım’ın (14) bulunduğu 07 GH 825 plakalı motosiklet ile Yusuf K.’nin (20) kontrolündeki plakası öğrenilemeyen motosiklet kafa kafaya çarpıştı.Çarpışmanın şiddeti ile yaralılar etrafa savruldu. Kazayı görenler olayı 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, Helin Çınar (17) ve Melisa Yıldırım’ın (14) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Yusuf K. ise sağlık ekipleri tarafından Antalya Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Olayın ardından kaza yeri adeta savaş alanına döndüğü görüldü. Cenazeler olay yeri incelemesinin tamamlanmasının ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İlginizi Çekebilir

Yunus Emre Savaş öldü

Futbolcu Yunus Emre Savaş kazada öldü. Darıcaspor U-18 takımı futbolcusu Yunus Emre Savaş, 8 metrelik …

Sınırsız Hosting