Ana Sayfa / Genel / Herzog’un Türkiye ziyareti

Herzog’un Türkiye ziyareti

Erdoğan’ın daveti üzerine İsrail Cumhurbaşkanı Herzog Türkiye’ye geliyor. 9-10 Mart’Ta Ankara’da olağanüstü durum olacak İsrail’den 14 yıl sonra bir ilk gerçekleşecek. İsrail Devlet Başkanı Isaac Herzog, 9-10 Mart tarihlerinde Türkiye’yi ziyaret edecek. Herzog, 2008’den bu yana Türkiye’yi ziyaret eden ilk İsrail lideri olacak.

Türkiye İsrail cumhurbaşkanını 9-10 Mart tarihlerinde Ankara’da ağırlayacak. Herzog, ilk kez Ankara’ya geliyor. Türkiye-İsrail ilişkilerinde sıcak dönem başlıyor. Ziyaretle ilgili açıklama Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan geldi. Yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi;

*İsrail Devlet Başkanı Sayın Isaac Herzog, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle, 9-10 Mart 2022 tarihlerinde ülkemize bir devlet ziyaret gerçekleştirecek.

*Ziyaret kapsamında yapılacak görüşmelerde, Türkiye-İsrail arasındaki ikili ilişkiler tüm boyutlarıyla gözden geçirilecek; işbirliğinin geliştirilmesi için atılabilecek adımlar ele alınacaktır.

*Görüşmelerde ikili ilişkilerin yanı sıra ayrıca, güncel bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında fikir alışverişinde bulunulması da öngörülmektedir.

14 YIL SONRA BİR İLK

Herzog, 2008’den bu yana Türkiye’yi ziyaret eden ilk İsrail lideri olacak.

İlginizi Çekebilir

Hastane onaylı randevu nasıl?

Onaylı hastane randevusu ne nasıl alını? MHRS onaylı randevu. Hastaneler onaylı randevu sistemi nasıl çalışıyor. …

Sınırsız Hosting