Ana Sayfa / Sağlık / Hikmet diskalifiye mi oldu (Survivor 2019)

Hikmet diskalifiye mi oldu (Survivor 2019)

Survivor Hikmet bacağı mı kırıldı. Hikmet Tuğsuz diskalifiye mi oldu sorusu. Survivor 2019’da Türk yarışmacı Hikmet araba oyununda bacağını sakatladı ve Survivor hayatı bitti iddiası. Hikmet Survivor’a dönebileceke mi Acun Ilıcalı ne dedi? Survivor Türkiye Yunanistan’ın 72. Bölüm tanıtımına Hikmet’in sakatlanma görüntüleri damga vurdu. Ambulansa taşındığı görülen Hikmet’in ‘böyle bitmemeliydi’ çığlıkları karşısında diğer yarışmacılar da gözyaşı döktü. Peki, Survivor yarışmacısı Hikmet’e ne oldu? Yarışmadan elenecek mi?

Survivor’da Hikmet’in bacağı kırıldı iddiası ve Hikmet için Survivor 2019 bitti mi sorusu. Hikmet Tuğsuz kimdir. Survivor 2019’un en başarılı yarışmacısı Hikmet sakatlandı ve büyük ihtimalle diskalifiye oluyor. Hikmet Survivor’a geri dönebilicek mi son sağlık durumu. Acun Ilıcalı Hikmet için ne dedi. Bu yıl Türkiye Yunanistan formatıyla yayınlanan Survivor’ın 72. Bölümünde herkesi şok eden bir olay yaşanıyor. Hikmet’in parkur sırasında sakatlanması iki takımı da gözyaşlarına boğuyor. Çığlıklarıyla oyun alanını inleten Hikmet, apar topar ambulansla götürülüyor. Yarışmacının takipçileri iddialı yarışmacının akıbetini merak ediyor.

Survivor Ekstra yorumcuları arasında yer alan Semih Öztürk, yeni bölüm tanıtımıyla ilgili olay yorumlarda bulundu. Tanıtımda görülen Hikmet’in zor anları hakkında konuşan Semih, “”Acun abiyi ikinci kez böyle görüyorum! Hikmet’in muhtemelen Survivor hayatı bitti” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kahtalı Mıçe isyan etti

Gırtlak kanseri olduğu öne sürülen Kahtalı Mıçe, çıkan haberlere isyan etti. Gırtlak kanserine yakalandığı iddia …

Sınırsız Hosting