Ana Sayfa / Kime Ait / Humble Bundle Killer is Dead ücretsiz indir

Humble Bundle Killer is Dead ücretsiz indir

Killer is Dead ücretsiz indirme oynama ve killer is Dead hile ve hilesiz oyunda hile bulma yolları. Humble Bundle ücretsiz oyun indirme ve killer is Dead oyunu oynama indirme. Killer is Dead, kısa süreliğini Humble Bundle üzerinden ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı. Oyunun hayranları ücretsiz olarak indirebilirler.

Humble Bundle ücretsiz oyun indirme ve en çok oyanan ücretsiz oyun indirme. killer is Dead oyunu ücretsiz Hunble Bundle indirme ve oynama. Oldukça etkileyici sahnelere sahip olan Killer is Dead, Steam’de 31 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olarak karşımıza çıkmıştı. Humble Bundle üzerinden oyun kısa süreliğine ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı.
2014 yılında oyun piyasasına merhaba diyen Humble Bundle Killer is Dead, genellikle Asya kültürüne hitap ediyor. Samuray tarzı bir oyun olan Killer is Dead, kılıçla doğra mantığından esinlenilerek geliştirilmiş bir oyun. Konsol ve bilgisayar platformunda oynanabilen oyun belirli bir yaşın altında ki oyuncular içinde tehlikeli unsurlar barındırıyor. Oyuncuları aksiyona ve gerilime iten oyun şu sıralar Humble Bundle üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

HUMBLE BUNDLE OYUN ÜCRETSİZ İNDİRME YOLLARI

Karikatür tarzı görsellere sahip olan oyun da bolca kan bizleri bekliyor. Oyun içerisinde ki diyaloglar ile gerilim en üst seviyeye tırmanıyor. Oyunun grafikleri orta derece bir kaliteye sahip olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden farklı mekanların bulunduğu oyun da kan gövdeyi götürüyor adeta. Aksiyon sahneleri ile ürkütücü bir yapıya sahip olan oyun amansızca kılıç sallatıyor ve çevremizde ki düşmanları etkisiz hale getirmemizi istiyor. Oyun kısa bir süre için ücretsiz etiketine sahip. Killer is Dead indirim kampanyasının bitmesinden sonra 19.99 dolar fiyat etiketi ile Humble Bundle üzerinden satışlara devam edecek.

İlginizi Çekebilir

Bolu Tüneli 50 gün kapanıyor

Bolu Dağı tünelinin İstanbul istikametine olan bölümü 50 gün süreyle kapatılıyor. Bolu Dağı tüneli uzatma …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting