Ana Sayfa / Manşet / İbrahim Erkal son açıklama (15 Nisan)
İBRAHİM ERKAL SON DURUM

İbrahim Erkal son açıklama (15 Nisan)

İbrahim Erkal nasıl oldu, son durumu ile ilgili en yeni açıklama geldi. İbrahim Erkal hala derin komada ve bilinci kapalı. Doktorları ünlü sanatçı İbrahim Erkal’ın son sağlık durumu hakkında çok da iç açıcı haberler veremedi. Evinin otoparkında baygın halde bulunan ve beyin kanaması ön tanısı ile hastaneye kaldırılan İbrahim Erkal’ın sağlık durumu hakkında hastaneden yeni bir açıklama yapıldı. Erkal’ın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

İbrahim Erkal için acı bekleyiş sürüyor. Beyin kanaması geçiren İbrahim erkal’ın son durumu hakkında doktorları açıklama yaptı. Geçtiğimiz gün yaklaşık 2,5 saat süren ameliyatın ardından beyin ödemi gerilemeyen İbrahim Erkal’ın hayati tehlikesi sürüyor.
“GERİLEMEDİ”
50 yaşındaki sanatçının tedavi gördüğü hastaneden yapılan açıklamada, “Beyin kanaması ön tanısı ile 12 Nisan Salı gününden bu yana tedavisi devam eden ve yoğun bakımda uyutulan İbrahim Erkal’ın bugüne ait bulguları değerlendirildiğinde beyin ödeminin gerilemediği, hayati tehlikesinin sürdüğü izlenmiştir” denildi.
Evinin otoparkında düşerek çarşamba günü beyin kanaması geçiren İbrahim Erkal, ameliyata alınmış daha sonra ise oluşan ödem sebebiyle ikinci operasyon için bekletilmeye başlamıştı. İşte Erkal hakkındaki gelişmeler…
ÇARŞAMBA (12 NİSAN)
Ünlü ses sanatçısı İbrahim Erkal, Maltepe Başıbüyük’te bulunan evinin otoparkında baygın halde bulundu.

Sitenin güvenlik görevlisi tarafından fark edilen Erkal, durumun sağlık ve polis ekiplerine bildirilmesinin ardından Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
BAŞKA HASTANEYE KALDIRILDI
İbrahim Erkal, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından uyutularak Beşiktaş Ulus’taki Liv Hospital’a kaldırıldı.
KULAĞININ ARKASINDA YIRTIK VAR
Haberi alan alan Erkal’ın yakınları hastaneye akın etti. Erkal’ın durumunun ciddiyetini koruduğu tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Baygın halde bulunan İbrahim Erkal’ın sağ arka kulağının altında bir de yırtık olduğu tespit edildi.
“DUA BEKLİYORUZ”
Star TV’nin Duymayan Kalmasın programına telefonla bağlanan İbrahim Erkal’ın iş ortağı Feyzullah Çelebi, ünlü sanatçının sağlık durumunu anlattı: “Saat 01.00’de siteye giriş yapmış. Güvenlik görevlisi beni aradı. Ben 02.30’da oradaydım. 1-1,5 saat otoparkta kalmış. Doktorlar beyin kanaması geçirdiğini söylüyorlar. Rabbimden şifa diliyoruz. Dostlarından dua bekliyoruz. Allah’tan ümit kesilmez diyoruz. Zaman zaman yüksek tansiyon rahatsızlığı yaşıyordu. Eşi, çocukları ve ailesi de hastanede. “

İlginizi Çekebilir

Fatih Terim Panathinaikos’tan gönderildi

Yunanistan macerası kötü biten Fatih terim, büyük öfke içinde. Türkiye’de kendisine İmparatoır denilen futbol adamı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting