Ana Sayfa / İlginç / İbrahim Karagül provokatör mü?

İbrahim Karagül provokatör mü?

#Provokatörİbrahim tagı Türkiye gündemine oturdu. Türkiye’de orman yangınları devam ederken sosyal medyada da kutuplaşma, zıdlaşma, hakaret ve ithamların ve iddiaların ardı arkası kesilmiyor. son örnek Yenişafak Gazetesi Yazarı İbrahim karagül oldu. 

İbrahim Karagül provokatörlükle suçlandı sosyal medyada. #Provokatörİbrahim tagının altına yüzbinlerce yorum yapıldı. Yenişafak Yazarı İbrahim Karagül, AK Parti’nin en önemli kalemlerinden biri ve Külliye’ye en yakın isimlerden biri olarak öne çıkıyordu. Hatta bazı kulislere göre İbrahim karagül’ün ya vekil olacağı ya da Ankara’da çok önemli görevlere atanabileceği bile belirtiliyor. İbrahim Karagül’ün son sosyal paylaşımı ise dikkatleri çekti. Gerçi İbrahim Karagül ya gelen tepkilerden ya da gönül verdiği, hizmet ettiği yerden aldığı talimat gereği olsa gerek paylaşımını sildi. Twitter’a ise İbrahim Karagül için çok ağır yazılar ve paylaşımlar yapıldı, yapılıyor.

CHP’DEN İBRAİM KARAGÜL’E ÇOK SERT TEPKİ

İbrahim Karagül isimli AK Parti sempatizanlığı öne çıkmış bir ismin paylaşımına en büyük tepkiyi CHP verdi. birçok CHP’li isim İbrahim karagül’ün iç savaş çıkartabilecek, toplumu kargğaşaya, kaosa sürükleyecek paylaşımına tepki gösterdi.

İlginizi Çekebilir

Seyahat öncesi araç bakım tüyoları

Yola çıkmadan arabanın nesine bakılır, uzun yol öncesi araç bakım tüyoları neler kontrol edilmeli. Seyahat …

Sınırsız Hosting