Ana Sayfa / Yaşam / İbrahim Usta öldü (İbrahim Usta kim)

İbrahim Usta öldü (İbrahim Usta kim)

Trabzonlu iş insanı İbrahim Usta öldü. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yakın arkadaşı İbrahim Usta’nın ölüm haberini sosyal medyadan paylaştı. Türkiye ve Trabzon’un saygın iş insanlarından İbrahim Usta’dan acı haber geldi. İbrahim Usta’nın tedavi için gittiği yurt dışından Türkiye’ye dönüşte uçakta fenalaşarak hayatını kaybettiği belirtildi.

İbrahim Usta neci, nereli ve kim? Trabzonlu işadamı İbrahim Usta öldü Süleyman Soylu duyurdu. Soylu, paylaşımında, ” Kıymetli hemşehrimiz İbrahim Usta, yakalandığı amansız hastalık sonrası vefat etti. 15 Temmuz’da ay yıldızlı bayrağı ile TRT’nin önünde birbirimize sarılmıştık. Ailesine, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski yöneticisi, Arsinspor eski başkanı Trabzonlu iş insanı İbrahim Usta ne yazıkki hayatını kaybetti.

Bir süredir amansız bir hastalıkla mücadele eden bu nedenle ilk olarak Ankara’da tedavi gören Usta, ardından da yurt dışına gitmişti.

Tedavisine yurt dışında devam edilen Usta, Türkiye’ye dönüşte uçakta fenalaştı. Usta’ya uçakta bulunanlar müdahalede bulundu.Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Usta, ne yazıkki kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İlginizi Çekebilir

Hasan Kılıç öldü (İsmailağa Cemaat lideri)

İsmailağa tarikatı lideri Hasan Kılıç 94 yaşında öldü. ismailağa cemaatinin başına kim geçecek Cübbeli Ahmet’in …

Sınırsız Hosting