Ana Sayfa / Spor / Icardi B. Münih maçında sakat mı?

Icardi B. Münih maçında sakat mı?

Galatasaray’ın Bayern Münih şampiyonlar ligi maçında Icardi’nin sakatlığı nedeniyle oynamaması gündemde. Icardi, Bayern’e karşı forma giyemeyebilir. Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk, derbinin son dakikalarında sakatlanan Mauro Icardi’nin durumunu açıkladı. Icardi’nin topuğunda bir ağrı olduğunu belirten Buruk, ayrıntılı durumun çekilecek olan MR sonrası belli olacağını ifade etti.

Icardi en az 3 hafta sahalardan uzak kalabilir. GS’nin Bayern Münih şampiyonlar ligi maçında Icardi’nin forma fgiymesi zor gözüküyor. Icardi’nin sakatlığının ciddi olabileceği belirtiliyor. Derbide Beşiktaş’ı 2-1 yenen Galatasaray’ın teknik direktör Okan Buruk, mücadelenin ardından değerlendirmelerde bulundu.

“NET DURUMU MR SONRASI GÖRECEĞİZ”
Maçta 2 gol atan Icardi’nin sakatlığı hakkında konuşan Buruk, “Icardi’nin topuğunda bir ağrı vardı. Kenarda bandajı çıkardı, ağrı arttı. Soyunma odasında da ağrısı vardı. Şu anda ağrı var, net durumunu MR sonrası göreceğiz” dedi.

“BİTİRİCİLİĞİMİZ YETERLİ DEĞİLDİ”
Öte yandan derbiyi değerlendiren deneyimli teknik adam, “Maç sonu baktığımızda böyle bir derbi kazanmışsınız, mutlu olmanız gerekiyor. 11’e 11’de rakibimize karşı üstündük ama 11’e 10’dan sonra oyuncuların kafasında ‘1-0 öndeyiz, nasıl olsa kazanırız’ı gördük. Maçın başındaki dinamizmimizi kaybettik. Net pozisyonlar vermedik. Topu gereksiz bıraktık zaman zaman. Bugün genel olarak baktığımda, bundan önceki haftalarda değindiğimiz şey bitiriciliğimiz yeterli değildi. Çok kolay rakip ceza sahasına gittik. Burada daha iyi olmamız gerekiyor. Şut sayısı 30’a yaklaşmış ama kaç tanesi istediğimiz gibi olmuş, kaç tanesini değerlendirebilirmişiz bunun analizini yapacağız” ifadelerini kullandı.

ICARDİ HAGI’NİN REKORUNU DA KIRDI

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Beşiktaş derbisinde attığı golle Gheorghe Hagi’nin rekorunu kırdı. Icardi, derbilerdeki 9. golünü atarak Hagi’nin rekorunu geride bıraktı. Bu sezon Süper Lig’de hemen hemen her takıma gol atan Icardi, gol krallığında zirveye oturdu.

Süper Lig’de ezeli rakibi Beşiktaş ile kozlarını paylaşan Galatasaray’da yıldız futbolcu Mauro Icardi attığı golle bir rekor daha kırdı.

HAGI’Yİ GERİDE BIRAKTI
Yıldız golcü, Beşiktaş ağlarını sarstı ve Gheorghe Hagi’nin rekorunu kırdı. Geldiği günden bu yana derbi maçlarında attığı gollerle dikkat çeken Arjantinli yıldız toplamda 9. derbi golünü kaydetti.

YİNE ATTI
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor ağlarını 8 defa sarsarak efsane Gheorghe Hagi’yi yakalayan Icardi, Beşiktaş’a karşı 9. golünü attı ve Hagi’nin rekorunu kırdı.

GOL KRALLIĞINDA ZİRVEDE
Mauro Icardi, bu sezon Süper Lig’de Ankaragücü ve Kayserispor maçları haricinde her takıma gol attı. Trabzonspor ve Gaziantep FK’yı 2’şer defa avladı. Samsun, Başakşehir, İstanbulspor ve Antalya maçlarında 1’er defa ağları sarstı. Beşiktaş’ta da golünü atan Icardi bu sayıyı 9’a çıkardı ve krallıkta zirveye oturdu.

İlginizi Çekebilir

Şekip Mosturoğlu Fenerbahçe YDK Başkanı

Fenerbahçe’de Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu oldu. Fenerbahçe’nin Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçimi tamamlandı. …

Sınırsız Hosting