Ana Sayfa / Kime Ait / Köprü ve otoyollara zam

Köprü ve otoyollara zam

Hangi köprü ne kadar oldu araç tipine göre köprü ve otoyol ücretleri. 25 Ekim’den itibaren yani yarından itibaren köprüden geçişler zamlandı. Köprü ve otoyol ücretlerine 25 Ekim tarihinden itibaren geçerli olmak üzere zam geldi. 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden hafif ticari araçların geçişi yüzde 76,5 zamla 8,50 TL’den 15 TL’ye yükseldi. Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti yüzde 52,5 zam ile 190 TL’den 290 TL’ye, Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti yüzde 47,5 zam ile 200 TL’den 295 TL’ye yükseltildi. İşte araç tipine göre yeni tarife.

Köprü ve otoyollara büyük zam geldi. Yarından itibaren köprüden geçmek artık çok daha pahalı olacak. Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü, otoyol ve köprü ücretlerine zam geldiğini duyurdu. Yeni tarife yarından itibaren geçerli olacak.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nden yapılana açıklamada, “Otoyol ve köprü ücretleri, 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 00.00’dan itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenlenmiştir” denildi.

Yapılan zamla birlikte 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden hafif ticari araçların geçişi 8,50 TL’den 15 liraya çıkartıldı. Zam oranı ise yüzde 76,5 oldu.

Son Dakika: Otoyol ve köprü ücretlerine zam! İşte araç tipine göre yeni tarife

Çanakkale Köprüsü’nde otomobillerin geçiş ücreti yüzde 47,5 zamlandı. Ücret 200 liradan 295 liraya çıkarıldı.

Son Dakika: Otoyol ve köprü ücretlerine zam! İşte araç tipine göre yeni tarife

Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ise yüzde 52,5 zamlandı. Ücret 190 TL’den 290 TL’ye çıktı.

Son Dakika: Otoyol ve köprü ücretlerine zam! İşte araç tipine göre yeni tarife

İlginizi Çekebilir

ABD’li bankalardan TL tavsiyei

TL değerlenmeye başladı ABD’li iki dev banka uzun vadeli TL yatırımı önerdi. TL dolar karşısında …

Sınırsız Hosting