Ana Sayfa / Manşet / Icardi Juventus yolunda

Icardi Juventus yolunda

Icardi, Galatasaray’dan ayrılarak Juverntus’a gidiyor. Icardi için İnter ev Juventus yarışıyor. Galatasray’da mutsuz olduğu belirtile Icardi’nin kısa süre içinde Türkiye’yi terk edeceği öne sürülüyor. Yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı olan Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basınında yer alan habere göre, Arjantinli yıldız Türkiye’den ayrılmak istiyor.

Icardi Türkiye’den ayrılıyor İtalya’da top koşturacak. Juventus ile Icardi transfer konusunda anlaştı iddiaları. Süper Lig devi Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

HAFTALARDIR YOK

Fenerbahçe derbisinde direğe çarpması sonucu aldığı darbeye bağlı olarak sakatlanan ve yüz kemiklerinde kırık oluşan Mauro Icardi yaklaşık 3 haftadır İstanbul dışında tedavisini sürdürüyor.

TÜRKİYE’DEN AYRILMAK İSTİYOR

Takıma ne zaman döneceği merak konusu olan Arjantinli yıldız futbolcu hakkında İtalyan basınında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Sport Italia’nın haberine göre, 30 yaşındaki golcü futbolcu Türkiye’den ayrılmak istiyor. Haberin detaylarında İtalyan devleri Inter ve Juventus’un Icardi ile ilgilendiği belirtildi.

İtalyan basını yazdı! Mauro Icardi Türkiye'den ayrılmak istiyor

İlginizi Çekebilir

Alanyaspor’dan İstanbulspor’a 6 gol

Alanyaspor 6, İstanbulspor 0. Alayanyaspor, İstanbulspor’u ezdi geçti. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında İstanbulspor’u konuk …

Sınırsız Hosting