Ana Sayfa / Manşet / Icardi Süper Lig rekoru kırdı

Icardi Süper Lig rekoru kırdı

Icardi süper Lig rekorunu kırdı bakın hangisi. İlk 11 başladığı son 12 maçın hepsinde gol atan Mauro Icardi, Süper Lig tarihine geçti. Başakşehir’e de gol atan yıldız futbolcu, 12 maçlık serinin yanında rekorun yeni sahibi oldu.

Icardi 11 maçta 12 gol atarak Süper Lig  rekorunu kırdı. Bu rekor daha önce Burak Yılmaz’day dı. Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Icardi, Burak Yılmaz ile paylaştığı üst üste 11 maçlık gol atma rekorunun yeni sahibi oldu.

SÜPER LİG TARİHİNE GEÇTİ
Son olarak Başakşehir’e de gol atan Icardi, Süper Lig’de ilk 11 başladığı son 12 maçın hepsinde gol atarak Süper Lig tarihine geçti.

Kırılmadık rekor bırakmayacak! Icardi, bu kez Galatasaray değil Süper Lig tarihine geçti

12 MAÇTA 19 GOL

Arjantinli forvet, ilk 11 çıktığı maçlarda sırasıyla Kayserispor, Alanyaspor, Beşiktaş, Başakşehir, İstanbulspor, Sivasspor, A.Gücü, Fenerbahçe, Trabzonspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir’e toplam 19 gol attı.

Icardi Bu kez Galatasaray'ın değil Süper Lig'in tarihine geçti

ICARDİPİYASA DEĞERİ ARTTI

Geride kalan sezonda kurulan kadroyu bozmayan Cimbom, sezonun en iyilerinden olan ve taraftarın adeta sevgilisi hâline gelen Arjantinli yıldız golcü Mauro Icardi’nin de PSG’den bonservisini aldı. Icardi için PSG’ye 10 milyon euro bonservis bedeli ödeyen Sarı-Kırmızılılar sezonun başında ödediği rakamı yıldız golcüden kazanmayı başardı.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 10 resmi karşılaşmaya çıkan Arjantinli golcü inanılmaz bir performans ortaya koyuyor. 5 Şampiyonlar Ligi ve 5 Süper Lig karşılaşmasına çıkan Icardi, 10 karşılaşmada attığı 9 golle adından söz ettirmeye devam ediyor. Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı 5 karşılaşmada rakip fileleri 3 kez havalandıran tecrübeli golcü, Galatasaray’ın gruplara kalmasında büyük rol oynadı.

Geride kalan sezonda da etkili performansıyla sezonun en kritik isimlerinden biri olan Mauro Icardi, bu sezona da damga vurmaya devam ediyor. Trendyol Süper Lig’in ilk 6 haftasında ilk 11’de 5 kez forma giyen Icardi attığı 6 golle sezona inanılmaz bir başlangıç yaptı. Geride kalan sezonda da son haftalarda gollerini sıralayan Arjantinli, bir rekora daha imza attı. Geçen sezon ve bu sezon olmak üzere toplam 12 hafta üst üste gol atmayı başaran Icardi, Süper Lig tarihinde bunu başaran tek futbolcu oldu. Sezon başında 10 milyon euroya kadroya katılan Icardi, ortaya koyduğu performansla teknik heyeti memnun ederken, sıraladığı gollerle de yönetim ve Erden Timur’u sevindirmeye devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Acun Ilıcalı, Maribor’u satın aldı

Acun Ilıcalı’nın yeni satın aldığı takım Slovenya takımı Maribor. Acun, Maribor’u kaç milyon Euro’ya satın …

Sınırsız Hosting