Ana Sayfa / Kime Ait / Squid Game Yarışma izle Netflix

Squid Game Yarışma izle Netflix

Netflix Squid Game The Challenge 27 Kasım izle. Gerçek  Squid Game başlıyor. Netlix’in dünya çapında izlenme rekorları kıran dizisi Squid Game’den esinlenerek bir yarışma düzenlendi. 456 gerçek insanlı ve 4.56 milyon dolar ödüllü yarışmadan ilk fragmandan yayınlandı.

Squid Game: The Challenge Netflix 22 Kasım izle ödülü kaç para. Netflix’te izlenme rekorları kıran ve dünya çapında büyük bir üne kavuşan Squid Game dizisi gerçek hayata uyarlandı. Diziden esinlenerek ‘Squid Game: The Challenge’ isimli bir yarışma düzenlendi. 456 kişinin mücadele edeceği yarışmadaki ödül ise tamı tamına 4.56 milyon dolar.

Squid Game gerçek hayata uyarlandı! 4,56 bin dolar ödüllü yarışmadan ilk fragman yayınlandı

Squid Game gerçek hayata uyarlandı! 4,56 bin dolar ödüllü yarışmadan ilk fragman yayınlandı

22 KASIM’DA YAYINLANACAK

Netflix’in, geçtiğimiz sene duyurduğu ve başvurularını topladığı Squid Game yarışması için meraklı bekleyiş bitiyor. Netflix, 456 gerçek insanlı ve 4.56 milyon dolar ödüllü “Squid Game” yarışmasının fragmanını da izleyicilerin beğenisine sunuldu. Squid Game: The Challenge yarışması 22 Kasım’da Netflix’te yayınlanacak.

İlginizi Çekebilir

Antalya Limak Lara Hotel faturası

Antalya’daki Limak Lara Hotel Türk vatandaşına milliyet farkı kesti 120 Euro. Türk vatandaşları Türkiye’de aşağılanmaya …

Sınırsız Hosting