Ana Sayfa / Manşet / Icardi’ye 1 maç ceza

Icardi’ye 1 maç ceza

Icardi 1 maç ceza aldı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi’ye 1 maçlık ceza verildiğini açıkladı.

Icardi, terbiyesiz hareketi nedeniyle sadece 1 maç ceza aldı futbol dünyası isyanda. Galatasaraylı Icardi’nin terbiyesiz hareketi ve aldığı ceza diğer futbolculara emsal olacak artık yeşil sahalarda ayıp hareketler çoğalacak. Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi’nin 1 resmi müsabakadan men ve 19 bin 500 TL para cezası aldığını açıkladı.

Icardi, Antalyaspor maçında forma giyemeyecek ve Beşiktaş maçında sahada olacak.
– “GALATASARAY A.Ş. sporcusu MAURO EMANUEL ICARDI’nin, 18.02.2024 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ-GALATASARAY A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, rakip takım taraftarlarına yönelik hakareti nedeniyle FDT’nin 41/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT’nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 19.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

TFF’NİN YANLI KARARLARI

Icardi 1 maç ceza aldı TFF adeta Galatasaray’a ve Icardi’ye ödül verdi.

Aynı maddeden sevk edilip kaç maç ceza aldılar:

Pascal Nouma – 7 ay

Van Persie – 3 Maç

Sadık Çiftpınar – 4

Maç Fred – 3 Maç

Mauro Icardi – 1 Maç

DERBİDE SAHADA OLACAK

GS’nin Antalyaspor’u konuk edeceği maçta cezasını çekecek olan Arjantinli, gelecek hafta oynanacak olan Beşiktaş derbisinde ise sahada olacak.

 

İlginizi Çekebilir

Ergin Ataman’a Siyonist tehdidi

Siyonist İsrailliler Ergin Ataman’ı tehdit etti. ergin Ataman. siyonistlerin hedefinde. THY Euroleague’de Yunanistan ekibi Panathinaikos …

Sınırsız Hosting