Ana Sayfa / Kadınca / Sema Aydemir diskalifiye oluyor

Sema Aydemir diskalifiye oluyor

Survivor 2024 Sema Aydemir yarışmadan atılıyor. Survivor Pınar’a saldıran sema Aydemir Acun Ilıcalı’nın en çok güvendiği isimdi ancak reyting uğruna tüm programı berbat etti deniyor. Survivor All Star’ın bu akşam yayınlanacak olan bölüm fragmanında Sema ve Pınar arasında kavga çıkıyor. Adada tartıştığı esnada öfkesine hakim olamayan Sema, Pınar’a saldırıyor. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavganın görüntüleri ekrana verilemezken gözünün altı çizilen Sema için acil durum konseyi düzenleniyor. Sema’nın diskalifiye olup olmayacağı ise bugün belli olacak.

Sema Aydemir Survivor 2024 All Star diskalifiye oluyor. Sema’nnı diskalifiye olması durumunda ikizi Seda’nın da yarışmadan ayrılmakla tehdit ettiği öne sürülüyor. Survivıor 29024’ün bu gidişle tamamlanamayacağı öne sürülüyor. Acun Ilıcalı7nın reyting uğruna birçok atik kuralı rafa kaldırdığı surivor 2024’te Ramazan öncesi de kadınları giyimi tartışılıyor. Çıplaklığın ön plana alındığı SSurvivor 2024 bakalım nasıl bitecek. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star’ın bu akşam yayınlanacak bölümünde ortalık karışıyor. Daha önce kavga eden Sema ve Pınar arasındaki gerilim adada da devam ediyor. Gece yarısı tartışan ikiliden Sema, Pınar’a saldırarak şiddet uyguluyor. Acil durum konseyi düzenlenen yarışmada Sema’nın ne ceza alacağı ise bu akşam yayınlanacak bölümde netleşecek.

“BİZİ PINAR ZANNEDEREK YUMRUK VE TEKME SAVURDU”

Geçtiğimiz bölümlerde oyun esnasında “Lohusa kadın gibisin” benzetmesi üzerinden tartışan ve yıldızları bir türlü barışmayan Sema ve Pınar adada yine tartışıyor. Yayınlanan fragmanda Sema’nın barakada tartıştığı Pınar’ın üzerine giderek tekme attığı görülüyor. Diğer yarışmacıların araya girdiği kavgada çığlıklar adayı inletirken görüntüler ekrana verilemedi. Kavga sonrası acil durum konseyi düzenleyen  Acun Ilıcalı kırmızı takım yarışmacılarıyla konuştu. Nefise konseyde “Pınar sanıp hepimize tekme yumruk savruldu” derken Atakan ise “Sema’nın yaptığını asla doğru bulmuyorum. Ağır bir tahrik vardı Pınar’da” dedi.

Survivor All Star'da kavga! Sema, tekme ve yumruklarla Pınar'a saldırıyor

SEMA’NIN YÜZÜNDEKİ YARA DİKKAT ÇEKTİ

Dokunulmaz oyununa çıkarılmayan Sema için bir konsey daha düzenlendi. Kavga eden Sema’nın gözünün altındaki yara dikkat çekerken Acun Ilıcalı da “Biz yaşadıklarımıza şok geçirdik” diyerek tepki gösterdi. Diskalifiye olacağı konuşulan Sema ise konseyde gözyaşlarına boğuluyor. Sema için ne karar verildiği ise bugün yayınlanacak yeni bölümde belli olacak.

Survivor All Star'da kavga! Sema, tekme ve yumruklarla Pınar'a saldırıyor

Survivor All Star'da kavga! Sema, tekme ve yumruklarla Pınar'a saldırıyor

İlginizi Çekebilir

Yalan dizisi konusu, oyuncuları

Kanal D Yalan Dizisi seti nerede, yalan dizisi nerede çekiliyor. Yalan dizisi konusu ne, kimler …

Sınırsız Hosting