Ana Sayfa / Kime Ait / İhracatçıya yeni kredi
İHRACAT RAKAMLARI

İhracatçıya yeni kredi

6 banka ihracatçılar için yeni kredi verecek. ihracatçı kredisi alma kolaylaştı. TİM ihracat ve bankalarla yeni kredi anlaşması. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ihracatçı firmaların finansal ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik altı banka ile daha protokol imzalayacağını duyurdu.

İhracatçıya yeni kredi verecek 6 banka ve faiz oranları belli oluyor. KOBİ ve firmalar için yeni ihracatçı kredisi alma kolaylaşıyor. Başbakan Binali Yıldırım ise geçtiğimiz günlerde yeni kredi paketini açıklamıştı. Yeni düzenlenen pakette faiz oranı yüzde 11.88 olarak, gerçekleşti. Kredi ödemesi ise 6 ay sonunda başlayacak.

TİM’in protokolün imza töreni ilgili gönderdiği basın davetinde yer alan bilgiye göre, söz konusu protokol İş Bankası, Albaraka Türk, Akbank, Şekerbank, Vakıfbank ve Halk Bankası ile 11 Nisan’da imzalanacak.

Açıklamada yer alan bilgiye göre, TİM 71,000 ihracatçı firmanın finansal ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla bugüne kadar beş banka ile anlaşma sağlamıştı.

Protokol ile ihracatçıların finansmana erişiminin kolaylaştırılması, TİM çatısı altında bankalardan ayrıcalıklı ve özel ürünler sağlanmasının hedeflendiği belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Pegasus 1 Euro uçak bileti satışı

Pegasus Hava Yolları, 1 Euro’ya uçak bileti satışı kampanyası geçerli olduğu tarihler. 1 Euro’ya uça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting