Ana Sayfa / Kadınca / İki Yalancı 1. bölüm (İki Yalancı oyuncuları ve konusu)
KEREMCEM İKİ YALANCI

İki Yalancı 1. bölüm (İki Yalancı oyuncuları ve konusu)

İki Yalancı 1. bölüm konusu ve olayları. İki yalancı dizisi oyuncuları ve 2. bölüm fragmanı. Keremcem ile Yağmur Tanrısevsin’in yeni dizisi İki yalancı Kanal D’De başladı. Oto tamircisi Serkan ile AVM’de mağazada çamlışan Duygu’nu Bodrum’da kesisen hikayeleri ve yalanları. Kanal D’nin yeni dizisi İki Yalancı oyuncu kadrosu ve konusu ile 10 Temmuz Pazartesi günü izleyicilerin beğenisine sunulacak. Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin’in başrollerinde yer alacağı dizide zengin bir eş bulma umuduyla tatil bölgelerine giden iki arkadaş grubunun hikâyeleri anlatılacak.

Yeni İki Yalancı dizisi ilk bölümü beğenildi Kanal D’de. kanal D’nin yaz dizisi İki yalancı’da keremcem ve Yağmur Tanrısevsin başrolda. İki Yalancı oyuncuları yapımcının kadrosu netleştirmesinin ardından Kanal D tarafından açıklanırken O Hayat Benim’in ardından TV ekranlarına yeniden dönen Keremcem’in canlandıracağı karakter merak konusu oldu. Başrolde Keremcem’e eşlik edecek olan güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dizinin bu akşam ekranlarda olacağını belirtti. İşte, İki Yalancı’nın konusu ve oyuncu kadrosunun tamamı…
İKİ YALANCI’NIN KONUSU KANAL D

Serkan ve Duygu’nun arkadaşları ile birlikte zengin koca bulma hayali ile çıkacakları yolda başlarına gelecek maceralar anlatılacak. Küçüklüğünden bu yana evlilik hayalleri kurduğu kız arkadaşı tarafından terk edilen Serkan ile işsiz kalan ve psikolojik baskıdan bunalan Duygu’nun yolları tatil bölgesinde kesişecek. Zengin bir eş bulmak için türlü yalanlar söyleyen ikili birbirlerini ekonomik durumları ile kandırırken söyledikleri her yalan yeni yalanları beraberinde getirecek. Tükenmez Kalem tarafından yapımcılığı üstlenen dizinin senaryosu ise Gani Müjde tarafından yazılacak. İşte, yayın hayatına başlayacak dizinin oyuncularının tamamı…
Keremcem Dürük, 28 Aralık 1977 tarihinde, Milas’da dünyaya geldi. Milas Sakarya İlkokulu ve İzmir Özel Fatih Koleji’nde okuduktan sonra lise öğretimi için Muğla Turgutreis Lisesini tercih etti ve de 1995 yılında buradan mezun oldu. Lise yıllarında gitar ile tanışan genç sanatçı, ilk bestesi olan Elimde Değil’i 1996 yılında tamamladı.
Albümleri

2007 Aşk Bitti

2005 Maia Keremcem ve Seden Gürel

2004 Eylül

Dizileri

2007 İki Yabancı

2005 Aşk Oyunu

2004 Avrupa Yakası (Konuk oyuncu)
Craft Oyunculuk Atöylesi’nde eğitim almaya başladıktan bir yıl sonra bağlı olduğu ajanstan gelen teklif üzerine 2011 yılında başrollerini Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy, Vahide Gördüm ve Metin Çekmez’in paylaştığı “Adını Feriha Koydum” adlı dizide rol alarak oyunculuk hayatına başlamıştır.
Aktif olarak boks, tenis, kayak, basketbol, heykel, resim gibi sanat ve spor dalları ile ilgilenen Yağmur Tanrısevsin, 2013 tarihinde Aşk Ağlatır sinema filminde Banu karakterini canlandırmış ve bu rolü ile sinema dünyasına adım atmıştır.

Konuk oyuncu olarak Adını Feriha Koydum ve Pis Yedili gibi dizilerde yer alan Tanrısevsin son olarak Kaçak dizisinde ekranlara çıkmıştır.

2013 yılında Bambi reklamının marka yüzü olmuştur.

Yağmur Tanrısevsin, 2013 yılında“Güneşi Beklerken” adlı dizide başrollerini Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bursin ile paylaştı.
Hazal Şenel, 18 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. im okulunda okudu. Liseyi Yeni Levent Lisesinde okudu.
Hazal Şenel, Paten, yüzme ve voleybol gibi sporlar yapmakta ve bale eğitimi almakta ve Halk oyunları ile ilgilenmektedir.
2006 yılında “Selena” adlı dizide (Kıvılcım Aykar) karakterini canlandırırken Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven, Dilara Kurtulmuş, Sinan Çalışkanoğlu, Hakan Altıner, Selda Özbek, Parla Şenol, Ümit Erdim, Gökhan Keser, Serkan Şenalp, Kayhan Yıldızoğlu, Zuhal Topal gibi oyuncularla beraber rol aldı.

2008 yılında Senaristliğini ve yönetmenliğini Gani Müjde’nin yaptığı “Osmanlı Cumhuriyeti” filminde Hamburgercideki deli garson rolünü oynadı. Filmin başrollerinde Ata Demirer, Vildan Atasever, Sümer Tilmaç, Kerem Kupacı, Ruhsar Öcal, Ali Düşenkalkar, Belma Canciğer gibi oyuncular oynadı.

2011 – 2014 yılları arasında “Pis Yedili” adlı dizide Salça karakterini canlandırırken Ayşegül Aldinç, Turan Özdemir, Asuman Dabak, İlkay Akdağlı, Eda Ece, Melis Babadağ, Burak Alkaş, Halil Babür ile birlikte oynadı.

Filmleri ve Dizileri :
2015 – Hannas: Karanlıkta Saklanan (Sinema Filmi)
2011 – 2014 – Pis Yedili (Salça)
2010 – Türk Malı (Melodi) (TV Dizisi)
2008 – Osmanlı Cumhuriyeti (Kasiyer) (Sinema Filmi)
2006 – 2009 – Selena (Kıvılcım Aykar) (TV Dizisi)
Serhan Arslan (Naci)
Hayat Bilgisi adlı dizide Kopil karakterine hayat veren Arslan buradaki performansının ardından birçok farklı platformda yer almış aynı zamanda sunuculuk da yapmıştı.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting