Ana Sayfa / Kadınca / İkizler Burcu ay tutulması etkileri

İkizler Burcu ay tutulması etkileri

İkizler Burcu 21 Ocak yorum ve tahminleri ile ay tutulması 21 Ocak ikizler burcuna etkisi ve ikizler burcu kadını üzerindeki büyüt etkisi. 21 Ocak ay tutulması İkizler burcu etkileri 2019 yılında da araştırılıyor. Ay tutulmadı İkizler burcunu nasıl etkileyecek? Tüm Türkiye’den çıplak gözle izlenebilecek olan Süper Ay, gün batımından hemen sonra (17:30 İstanbul) kuzeydoğu yönünden gözlemlenmeye başlayacak ve ilerleyen saatlerde doğu

İkizler Burcu ay tutulmasından nasıl etkilenecek 21 Ocak 2019. Günlük burç yorumları  ikizler burcu 2019. süper Ay ne ay tutulması nedir soruları. 21 Ocak burç yorumları merak edilen konular arasında yer alıyor. Ay tutulması İkizler burcunu nasıl etkileyecek? Vatandaşlar Süper Ay tutulmasının burçlara olan etkilerini öğrenmek istiyorlar. ? Tüm Türkiye’den çıplak gözle izlenebilecek olan Süper Ay, gün batımından hemen sonra (17:30 İstanbul) kuzeydoğu yönünden gözlemlenmeye başlayacak ve ilerleyen saatlerde doğu yönüne doğru yükselmeye başlayıp, güney yönünde ilerleyerek batı yönünden batmaya başlayacak. Ay Tutulması ile birlikte eğitim hayatınız, öğrenmek istediğiniz hobileriniz veya hayat hedefleriniz ön plana çıkacak. İlgi duyduğunu alanları daha çok düşünmeye başlayacaksınız. Detaylar haberimiz içerisinde yer alıyor.

AY TUTULMASI İKİZLER BURCUNU NASIL ETKİLEYECEK?

0 derece Aslan burcunda gerçekleşecek Tam Ay tutulması, güç savaşlarını hatırlatır. Otoritenin yanında mı yer alacağız, yoksa halktan biri gibi mi davranacağız? Yöneticilerle çalışanların, güçlü görünenlerle zayıfların savaşı başlıyor olabilir. 2017 sonundaki tutulmalarla başlayan ve bu tutulmaya dek süregelen eğilimler aristokrasinin, kurulu düzen otoritelerinin, lüksün, konforun, zenginlerin daha özenilesi hale dönüşmelerine yol açabilir.
İKİZLER:

Ufak ufak seyahatlerin ve iletişim trafiğinin artması zamanla yorabilir. Çevreniz, kardeş ve akrabalarınıza karşı kırıcı olmamaya ve seçtiğimiz sözcüklere dikkat! Bu kadar yoğun seyahat yaparken kazalara karşı temkin…

İkizler burçları, Aslan burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması ile birlikte dargınlıkları ortadan kaldırabilir, iş hayatınızda çözümsüz olayların çözüm yollarını bularak yeniden yapılanmalarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Aşk hayatınızda, iş hayatınızda emeklerinizin maddi karşılığını alacağınız enerjilerle karşı karşıyasınız.

Bir şeyleri değiştiremeyeceğinizi inandırıp sizi engelleyen insanlarla ilişkilerinizi noktalayıp, noktalayamıyorsanız onlardan uzaklaşmanız ve özgürleşmeniz mümkün.
Tutulmayı izlemek için herhangi bir ekipmana gerek var mı?

TM Dijital Haber Merkezi’nden Gökhan Ertaş’ın haberine göre; Süper Ay’ı ve tam Ay tutulmasını izlemek için özel bir ekipmana gerek duyulmayacak. Gökyüzünü görebileceğiniz bulutsuz bir ortamda olmanız yeterli.

AY TUTULMASI NEDİR?

Tutulma esnasında tam olarak kaybolmayan Ay, koyu kızıl bir renge bürünecek. Bu durum, tutulma olayı esnasında Dünya’dan yansıyan Güneş ışınlarının Ay’ın üzerine düşmeye devam etmesi ile açıklanıyor. Güneş’in kızıl – turuncu renkli ışınları için Dünya’nın atmosferinin oldukça şeffaf olması, bu ışınların tutulma esnasında Ay’ın yüzeyine çok etkili bir biçimde yansımasına sebep oluyor. Bu sebeple gökyüzü olayı esnasında Ay, kızıl renge bürünüyor.

SÜPER AY NEDİR?
Ay, 29,5 günde kendi yörüngesinde bir tur atar. Ancak Ay’ın yörüngesi tüm diğer gök cisimleri gibi dairesel değil, eliptik bir yapıya sahip olduğundan Dünya’ya her zaman aynı mesafede olmaz. Bu da bir ay içerisinde Ay’ın bize uzak ve yakın konumlarda olmasına neden olur. Ay Dünya’ya en yakın yaklaşık 355 bin kilometre mesafede, en uzak ise yaklaşık 405 bin kilometre mesafede olur. Ay’ın en yakın olduğu an dolunaya denk geldiğinde buna Süper Ay denir.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting