Ana Sayfa / Kadınca / Kova Burcu ay tutulması etkisi 21 Ocak

Kova Burcu ay tutulması etkisi 21 Ocak

Günlük burç yorumları ve 21 Ocak burçlar ile ay tutulması burçlar üzerindeki etkisi. kova Burcunu nasıl etkileyecek ay tutulması ve 21 Ocak ay tutulması Türkiye’den de izlenebilecek mi sorusu. Ay tutulması Kova burcu etkileri araştırılıyor. 21 Ocak 2019 burç yorumları yoğun ilgi görüyor. Ay tutulması için geri sayım başladı. Vatandaşlar tutulmanın detaylarını ve burçlara olan etkilerini öğrenmek istiyorlar. Her tutulma gibi bu da yaklaşık 6 aylık bir yansıma alanına sahiptir. Aslan Burcu’nda dolunay

21 Ocak ay tutulmasının burçlar üzerindeki etkisi ve Kova burcu üzerindeki tesirleri makalemiz. Ay tutulması nasıl izlenebilir Türkiye’den sorusu. Burç yorumları 21 Ocak’ta ay tutulmasının gerçekleşmesi ile beraber yoğun ilgi görmeye başladı. Ay tutulması Kova burcunu nasıl etkileyecek? Tutulma esnasında tam olarak kaybolmayan Ay, koyu kızıl bir renge bürünecek. Bu durum, tutulma olayı esnasında Dünya’dan yansıyan Güneş ışınlarının Ay’ın üzerine düşmeye devam etmesi ile açıklanıyor. Bu olayın burçlar üzerinde de etkileri olacak. Kova burcu iseniz Tutulma etkisi ile sizi çok iyi temsil edecek biri ile bir anlaşma gerçekleştirebilirsiniz. Avukat olabilir, tutulma muhasebeci olabilir ya da iş anlamında sizi besleyecek bir ortaklık yapabilirsiniz. Tutulma her şekilde size destek olacak kişileri hayatınıza çekmeniz konusunda sizin için fayda odaklı çalışacaktır.

AY TUTULMASI İKİZLER BURCUNU NASIL ETKİLEYECEK?

0 derece Aslan burcunda gerçekleşecek Tam Ay tutulması, güç savaşlarını hatırlatır. Otoritenin yanında mı yer alacağız, yoksa halktan biri gibi mi davranacağız? Yöneticilerle çalışanların, güçlü görünenlerle zayıfların savaşı başlıyor olabilir. 2017 sonundaki tutulmalarla başlayan ve bu tutulmaya dek süregelen eğilimler aristokrasinin, kurulu düzen otoritelerinin, lüksün, konforun, zenginlerin daha özenilesi hale dönüşmelerine yol açabilir.
KOVA: Evlilik hayatınızla ilgili sorunlar varsa çözüm için hızlanabilir ve bazı kararlar alabilirsiniz. Bekâr ve uzun süreli ilişkiler için de net kararlar, evlilik söz konusu. Bu dönem ortaklıklar, yeni anlaşmalar ve başlangıçlar gündem.

Tutulma etkisi ile sizi çok iyi temsil edecek biri ile bir anlaşma yapabilirsiniz. Avukat olabilir, tutulma muhasebeci olabilir ya da iş anlamında sizi besleyecek bir ortaklık başlatabilirsiniz. Tutulma her şekilde size destek olacak kişileri hayatınıza çekmeniz konusunda sizin için fayda odaklı çalışacaktır. Bir diğer olası senaryo da, sizden uzakta biri ile bir aşk meselesini ortaya çıkarabilir.

Tutulmayı izlemek için herhangi bir ekipmana gerek var mı?

TM Dijital Haber Merkezi’nden Gökhan Ertaş’ın haberine göre; Süper Ay’ı ve tam Ay tutulmasını izlemek için özel bir ekipmana gerek duyulmayacak. Gökyüzünü görebileceğiniz bulutsuz bir ortamda olmanız yeterli.
AY TUTULMASI NEDİR?

Tutulma esnasında tam olarak kaybolmayan Ay, koyu kızıl bir renge bürünecek. Bu durum, tutulma olayı esnasında Dünya’dan yansıyan Güneş ışınlarının Ay’ın üzerine düşmeye devam etmesi ile açıklanıyor. Güneş’in kızıl – turuncu renkli ışınları için Dünya’nın atmosferinin oldukça şeffaf olması, bu ışınların tutulma esnasında Ay’ın yüzeyine çok etkili bir biçimde yansımasına sebep oluyor. Bu sebeple gökyüzü olayı esnasında Ay, kızıl renge bürünüyor.

SÜPER AY NEDİR?
Ay, 29,5 günde kendi yörüngesinde bir tur atar. Ancak Ay’ın yörüngesi tüm diğer gök cisimleri gibi dairesel değil, eliptik bir yapıya sahip olduğundan Dünya’ya her zaman aynı mesafede olmaz. Bu da bir ay içerisinde Ay’ın bize uzak ve yakın konumlarda olmasına neden olur. Ay Dünya’ya en yakın yaklaşık 355 bin kilometre mesafede, en uzak ise yaklaşık 405 bin kilometre mesafede olur. Ay’ın en yakın olduğu an dolunaya denk geldiğinde buna Süper Ay denir.

İlginizi Çekebilir

Wanda Nara yetişkin içerik üreticisi oldu

Wanda Nara en özel anlarını parayla teşhir etmeye başladı. Icardi’nin eşi Wanda Nara +18 içerik …

Sınırsız Hosting